Gurbet
04 Nisan 2024 16:24

06.05.2022 tarihinde Trendyol aracılığıyla Kumtel marka ankastre set satın aldım. Ürünün kurulumunu gerçekleştirdikten sonra ocaklarımın bir gözünün çalışmadığını fark ettim. 04.04.2024 tarihinde Kumtel yetkili servisini çağırdım. Servise, ocaklarımın iki gözünün çalışmadığını ve fırının ısıtmadığını bildirdim. Ancak gelen yetkili servis, ürünü açıp incelemeden garanti kapsamına girmediğini ve fırın ile ocakların ücretli servis hizmeti gerektireceğini söyledi. Hiçbir inceleme yapılmadan kullanıcı hatası olduğu iddia edildi. Garanti süresi devam etmesine rağmen servis, herhangi bir onarım yapmadan geri gitti. Kumtel müşteri hizmetlerini iki kez aramama rağmen, telefonu yüzüme kapattılar. Böyle bir firmanın ürünlerine sahip çıkmaması ve muhatap bulamamak kabul edilemez. Terbiyesizlikle karşılaştım ve bir daha asla Kumtel marka ürün satın almayacağım. Ayrıca, bu durumu gerekli mercilere de bildireceğim.

05 Nisan 2024 07:33 (Şikayetten 15 saat sonra)

Özge sonuçtan memnun

Özge
07 Ocak 19:26
"Turgay beye teşekkür ederim kibar ve çözüm odaklı olmasından dolayı fırın tamir edilip teslim edildi çalışmasında sorun kalmadı"
Kumtel Ankastre Setinde Yaşanan Sorunlar Ve Çözüm Süreci
Kumtel Ankastre Setinde Yaşanan Sorunlar Ve Çözüm Süreci

Asiye
14 Ocak 2024 15:35
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
01 Aralık 2023 15:42

Çağdaş
24 Mart 14:03
Kumtel Fırın Isınma Sorunu Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri!
Songül sonuçtan hiç memnun değil

Songül
07 Eylül 2024 10:13