Lider sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 15:04

Set üstü ocak aldık. Ankastre henüz üç veya beş ay oldu. Garantisi devam ediyor. Ocağın çakmağı sürekli takılı kalıyor ve çat çat sesinden fişi çekiyoruz, saç kurutma makinesiyle kurutuyoruz. Ondan sonra ertesi gün tekrar aynı sese maruz kalıyoruz. Sıvı dediler. Ocakta sıvıyı düşünmeyen Kumtel, kendi beceriksizliğini kullanıcı hatası olarak bize dönüyor. Kumtel itibarını kaybediyor, farkında değil. Servisi aradım, serviste telefon açarak 'Arızanız nedir?' dedi. Ben de durumu anlattım, 'Bu sizin sorununuz.' dedi. 'Sıvı kaçırmışsınız.' dedi. '400 TL verirseniz evinize gelir bakarız.' dedi. Dedim ki bunun garantisi devam ediyor, 'O sizin sorununuz.' dedi. Suratıma telefonu kapattı (055******79), 'Bu kullanıcı hatası.' dedi. Böyle bir servis ben hayatımda görmedim ve şikayetçiyim. Ürünün iadesini vermek istiyorum ama müşteri hizmetleri çağrı merkezi de memnuniyet sağlamıyor.

03 Aralık 2024 16:09 (Şikayetten 1 saat sonra)
06 Aralık 2024 02:52

İletişime geçemediniz? Çakmak sorunu ile ilgili kaç şikayetiniz var saydınız mı?

07 Aralık 2024 11:13

Trendyol ürünün iadesini 2 gün içinde alıp ücreti kartıma gönderdi kralsın Trendyol 👏👏👏

Yusuf
16 Temmuz 2023 13:36
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Semih
22 Aralık 2023 19:02
Kumtel Hakkımı Arıyorum Değişim İstiyorum
Kumtel Hakkımı Arıyorum Değişim İstiyorum
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Ankastre Ocak Camı Patladı, Garanti Ve Servis Sorunu Yaşadım

06 Mayıs 2025 17:37
Kumtel Ankastre Ocak Camı Patladı, Garanti Ve Servis Sorunu Yaşadım
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
20 Kasım 2024 19:44
Meriç sonuçtan hiç memnun değil

Meriç
28 Mart 2025 12:28