Özge
21 Ağustos 2024 16:54

05/07/2024 tarihinde Kumtel firmasının internet sitesinden KM6369388797 numaralı sipariş ile Kumtel Elektrikli Çiftli Hotplate Ocak LX-7021 satın aldım. Firmanın internet sitesinde 1.500 TL üzerine 150 TL indirim kampanyası vardı. Kampanyadan yararlanmak adına ocak siparişime Kumtel Elektrikli Kahve Öğütme Makinesi HCG-01 ekledim. Toplam tutar 1.500 TL'yi geçti ve uygulanan indirim ile 1.408 TL tutarında alışveriş yaptım. Kumtel kahve öğütme makinesinin gönderimini yaptı fakat ocak siparişimiz gelmedi. Günlerce bekledik, defalarca aramamıza rağmen önceleri teslim alınmış gibi cevaplar verildi. Bunun doğru olmadığını söyledim. Israrla aramaya devam ettim ardından henüz gönderim yapılmadığı, en kısa zamanda kargoya verileceği, yolda gibi bilgilere ulaştım. Sonuç; hiçbir bilgi verilmeden asıl ihtiyacım olan ocak için kredi kartıma para iadesi yapıldı, yanında indirimden faydalanmak için aldığım kahve öğütme makinesi bende kaldı. Mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum, ürün hala sitelerinde satışta. Siparişimin neden iptal olduğuna dair bilgi istiyorum, bu şekilde ihtiyacım olan ürün gönderilmeyecek ise diğer ürün de gönderilmeden bilgi verilmeliydi. Stok hep vardı neden gönderim yapılmadı?

21 Ağustos 2024 17:15 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Semiray sonuçtan çok memnun

Semiray