Gül sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 12:45

09/09/2024 de BİM mağazalarından Kumtel 3 lu ankastre set aldık. Kuruluma gelen servis bizden takarken karbon filtre parası aldı. Firini çalıştırdım dışarı aşırı ısı veriyordu, servis çağırdım. Bize fırında soğutma fanı yok dediler 1000. Tl fan parası istediler yani hiç anlamadım. Kumtel'in bu masraflarımızı karşılaması gerekiyor. Fansız fırın olur mu bir set aldık. Her parçası için takmaya para isteniyor. Bu ne anlamsızlık. Yardim istiyorum...

19 Eylül 2024 15:23 (Şikayetten 2 saat sonra)
21 Eylül 2024 14:03

Teşekkürler fakat hala iletişime gecen olmadı bizimle.

25 Eylül 2024 11:09
kumtel-ankastre-set-her-parca-eksik-1.jpg

Sevgili Kumtel Derdimi anlattım hala bir çözüm süreci başlatmadınız. 7290 TL aldığım 3 ankastre set taktırdıktan sonra anlamsızca para ödedim. Flex300 TL Filtre400 TL Fan içinde 1000 TL istendi ama onu taktiramadim. BİM den indirimli diye aldığım set Bu mağduriyetimi cozmenuz gerek Kumtel markanıza sahip çıkın. Bana mesaj atmış siniz geri döneceğiniz konusunda fakat arayan yok. Ekte fiş var. 7290 TL aldığımı düşünüyorum şu an 9000 TL mal oldu Acilen çözülmesi için rica ediyorum.

27 Eylül 2024 14:11
kumtel-ankastre-set-her-parca-eksik-1.jpg

Kumtel marka 3 ankastre set aldım daha önce de yazdım. Video ve fotoğrafları ekliyorum. Kumtel iletişime geçmiyor WhatsApp iletişimi cevap vermiyor. Önceki şikayetimde set i taktırdığımda Flexi ve filtre için 300+400 para ödediğimi söylemiştim. Ve şu an daha büyük bir sorun var fırında fan yokmuş ve bunun için 1.000 TL talep ediyorlar. Firini çalıştırdım mutfak dolabım yandı, arkasındaki kablolar eriyecek, dogalgaz borusu eriyecek. Bunu bir kez daha açsam evde yangin çıkacak. Hiçbir yalıtım yok. Davlumbaz ise sesten açamıyoruz. Ekteki görseller dikkate alınsın.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Ankastre Set Kurulumunda Gizli Maliyetler!

Serkan
03 Ekim 2024 17:16
Şennur sonuçtan hiç memnun değil

Şennur
04 Ekim 2023 11:40
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Ankastre Fırın Aşırı Isı Ve Buhar Sorunu, Servis Çözüm Sunmuyor

Gökhan
20 Mayıs 2025 11:27
Kumtel Ankastre Fırın Aşırı Isı Ve Buhar Sorunu, Servis Çözüm Sunmuyor
Safiye sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Fırına Takılan Fan Sorunu Ve İade Mağduriyeti

Safiye
14 Haziran 2025 17:58
Alime sonuçtan çok memnun

Alime
04 Mayıs 2025 12:46
"Kumtel Yalova yetkilisi T**** beye sürecin en başından sonuna kadar göstermiş olduğu ilgisi ve kibar konuşması için çok teşekkür ederim."

Kumtel Kategorileri