Kumtel Ankastre Fırın Ön Panelde Aşırı Isınma Var

23 Ağustos 2023 15:57

Ankastre fırınımda aşırı derecede ön panel ısınması var öndeki dokunmatik tuşlara panele hatta fırının üstündeki taş ön cam patlayacak derecede el dokunulmuyor çok çok fazla sıcak oluyor 2 hafta önce İstanbul Esenler servisine bildirdim servisten telefonla arayarak sorunun ne olduğunu sordular bana verilen cevap Kumtel'in ürünlerinin bu şekilde olduğu bunun normal olduğu yapılabilecek bir şey olmadığı ancak ücret karşılığı işlem yapılabileceği oldu. Son model fırın almışım garantili bir de para ödemem bekleniyor. Sorunu kabul etmiyorlar. Böyle bir saçmalık olamaz. İki haftadır defalarca aramama rağmen müşteri hizmetleri şikayet hattına ulaşamadım ancak sitelerindeki canlı destekten ve mail ile ulaşabildim oda uzun uğraşlarım sonucu 2 defa arandım ilk arayan kişi yine aynı şeyleri söyledi. İkinci arayan kişi ise geri dönüş yapacaklarını söyledi ama hala arayan soran çözüm bulan yok. Korkudan fırını kullanamıyorum o kadar ısınmayla bir ev kazasına yol açabilir. Bir an önce bu sorunumu giderin Hakem Heyeti dahil bütün müşteri haklarımı sonuna kadar kullanacağım bu ürünü sattığınız gibi satış sonrası arkasında durmak ve garanti kapsamında gerekeni yaparak üstünüze düşen görevi yerine getirmek zorundasınız. İllaki bir kazamı atlatmam gerek böyle bir soruna ayıplı mala nasıl normal diyebiliyorsunuz garantili üründen nasıl ücret talep edebiliyorsunuz. Muhatap bile bulamıyoruz. Kumtel gibi bir markaya yakışmadı bu

profile profile profile
24 Ağustos 2023 08:02 (Şikayetten 16 saat sonra)

Cansu
Cansu

Kesinlikle katılıyorum size aynı problemleri yaşıyorum şu anda ve muhatap olmuyorlar evime 5kere servis gelinemsine rağmen sürekli onarım arızası açılıyor ben fırını istemediğimi belirtiyorum sürekli eve gelip bakıp gidiyorlar ilgilenmiyorlar sürekli biz peşinde koşuyoruz

Kumtel Ankastre Fırın Ön Panelde Aşırı Isınma Var

Kumtel Ankastre Fırının Isınan Düğmeleri Ve Çözüm Eksikliği

Anıl
29 Mayıs 2025 12:18
Receb sonuçtan hiç memnun değil

Receb
11 Ekim 2024 21:44