Uğur sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 14:19

Kumtel 9 Dilim Beyaz Radyatör Kum-1225 marka yağlı radyatörü Büyükannemin kullanması için aldım.
1- ancak "s" model gönderdiler. Görmezden geldim.
2- kutu içerisinden sol iki teker ve teker ayaklığını tutturma aparatı eksik çıktı. Müşteri hizmetlerini aradım teknik servise yönlendirdi. Teknik servisi aradım ellerinde parça olmadığını söyleyerek, satış bayisine yönlendirdi en sonunda onlar da ellerinde teker olmadığını söylüyorlar. (halen satışı devam eden bir ürün)
3- Eksik parçayı bildirmeme rağmen aylar sonra alakasız bir parça gönderdiler. Parçayı geri iade etmek istedim, eksik parçanın tekrar gönderilmesini istedim cevap yazmadılar.
4- 16/12/2023 te destek talebi açtım. 8 aydır bir çözüm bulamadım. Ekte resmi ekledim. Yazışmaları inceleyebilirsiniz.
5- bu süreçler ile ilgili 30.01.2024 tarihinde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum ve aylar sonra haklı bulundum.
Ekteki resimleri inceleyince vatandaş olarak nasıl bir durum ile karşı kaşıya olduğumuzu net olarak anlayacaksınız.
Ekler: (Resimlerde durumu daha detaylı anlayabilirsiniz. )
1- kumtel.com ile yapılan destek talebi yazışmalar
2- Tüketici Hakem Heyeti kararı
3- Eksik parçalar
Not: Sürenin bitmesine müteakiben tarafıma eksik parçalar gönderilmemesi halinde icra yoluna gideceğim
Ayrıca firmanın idari para cezası alması için gerekli girişimlerde bulunacağım.

10 Ağustos 2024 16:23

Defalarca uyarıda bulunmama rağmen adres eksik yazılmış. Gidip kargo firmasından kendim aldım. Gönderilen ürün farklı ürün. 8 aydır ürün bekliyorum ayaklık eksik ama farklı bir ayaklı göndermişler. Türkiye'de bu firmalara hiçbir yaptırım yok. Resmen 8 aydır benimle alay ediyorlar.

Ek
07 Ağustos 2024 14:24 (Şikayetten 4 dakika sonra)
07 Ağustos 2024 14:26

Bu cevabı 8 aydır duyuyorum. 2 hafta sonra bekleyip yasal yollara başvurmaya devam edeceğim.

07 Ağustos 2024 14:26

Bu cevabı 8 aydır duyuyorum. 2 hafta daha bekleyip yasal yollara başvurmaya devam edeceğim.

09 Ağustos 2024 16:19

Aylar sonra ilk defa beni telefonla arayıp eksik parçaları tarafıma 8 ay sonra kargoladılar. Adres konusunda Tüketici Hakem Heyeti işlemlerine bakan Yasemin Hanımdan 3 defa teyit istedim. Adres yanlış olmasın dedim. Ancak Yurtiçi Kargo ile yaptığım görüşmede daire numarasının eksik olduğunu bu nedenle ürünü teslim edemedikleri belirttiler. Bu sefer de kargo peşinde koşacağım. Bu firmaya idari para cezası kesilmesi için elimden geleni yapacağım

25 Eylül 2024 21:49

Tüketici Hakem Heyeti kararları uygulanmış ama orijinal ürün yerine universal ürün gönderilmiştir. Bundan sonrası ihmale girer. İhmali olan görevliler hakkında Savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur.

Kumtel Isıtıcı Ayak Sorunu Ve İlgisizlik

Kumtel Isıtıcı Siparişimde Gecikme Ve Mağduriyet
Kumtel Isıtıcı Siparişimde Gecikme Ve Mağduriyet
Mert sonuçtan çok memnun

06 Mart 2025 18:09
"Tugay Bey'e desteği için teşekkürler."

Gökhan
12 Ağustos 2024 11:44