Kumtel Isıtıcı Ayak Sorunu Ve İlgisizlik

Olcay
01 Kasım 2024 17:12

05.09.2024 'de Hepsiburada üzerinden Kumtel mh 2300 Dual orbit ısıtıcı aldım. Keşke almasaydım.

Isıtıcıyı ekim ayı itibariyle açtık, ayakları hatalı gelmiş. İki ayakta aynı. Ürünü satan yere sordum Kumtel teknik servisten destek almamızı istedi. Servise gittik tüm bilgileri verdik. Üzerinden 15-16 gün oldu hala ayak yok ortada. Satıcı firmaya tekrar durumu söylüyorum bizim yapacağımız bir şey yok teknik servis ile görüşün diyor tekrar.

Ben az ya da çok ama para vererek 0 ürün alıyorum, resmen paramla mağdur oluyorum. Satıcı ilgilenmiyor, servis ilgilenmiyor, ben kiminle muhatap olacağım, benim mağduriyetim nasıl giderilecek? Markaya güvenerek ürün alıyoruz ama daha önce de vantilatör almıştım sizden 1 gün bile kullanamadık.

Yine ayakları hatalı gelmiş teknik servise götürdük, teknik serviste ki çocuk monte etmek isterken ayaklar kırıldı. O zaman sırf o çocuk sorun yaşamasın diye bildirmedik bir yere. Daha doğrusu sizden kaynaklı bir hatayı düzeltmek için yardımcı olmaya çalışan birini biz de suçlamak istemedik ürün kırıldı diye. Bir daha da Kumtel den iğne satsa iğne almam.

04 Kasım 2024 11:58 (Şikayetten 2 gün sonra)

Damla
09 Ocak 10:56
Kumtel Isıtıcı Garanti Sorunu Ve İlgisizlik
Helin sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Fanlı Isıtıcıda Aşırı Isınma Ve Ateş Çıkması Sorunu Yaşadım

Helin