Kelebek Mobilya Doğtaş Ve Kelebek Markaların Sahibi Doğanlar Holding İflas Mı Diyor?

06 Şubat 2024 13:40

Doğtaş ve Kelebek gibi markaların sahibi Doğanlar Holding iflas mı ediyor? Kelebek için 12.438 Doğtaş için 11.417 toplamda 23.855 Şikayet ile mobilya sektöründe en çok şikayet alan Doğanlar Holding müşterilerden ödemeleri aldı ancak sevkiyatları yapmıyor veya sorunlu yapıyor.

24.11.2023 tarihinde Hepsiburada üzerinden 28.547,14 TL tutarında ikili ve üçlü Martha koltuk takımı aldım. 2 aydan daha uzun süre beni beklettiler. O kadar kayıt ve şikayet oluşturmama rağmen geri aramadılar. 31.01.2024 tarihinde servis montaj için ürünleri getirdi. Servis personeli üçlü koltuğa ait koltuk başının montajını yaparken vidanın sıkıştığını ileri ve geri gitmediğini söyledi. Servis personeli ürünün fabrika hatası/ayıplı mal olduğunu bildirdi. Sadece vida yerinde değil koltuğun kendisinde aşırı leke, pas durumu var fotoğraflarda görebilirsiniz. Üstüne yırtık bölüm görünmektedir. Servis personeli bu fabrika hatası/ayıplı mal diye servis formunu doldurdu ve üçlü koltuğu geri götürdü.

Fotoğraflarda gördüğünüz gibi 3'lü koltuk ayıplı mal olarak gönderildi. 4077 sayılı Tüketicinin Korunması hakkında Kanunun 4. Maddesi gereğince ayıplı mal olarak gönderilen ürün yenisiyle değiştirilmesi zorunludur. Kesinlikle iade ve tamir/düzeltme istemiyorum. Kanun gereği yeni/sıfır ürün talebimi iletiyorum. Düzce fabrikanızda yeniden ürün imal edip göndermelisiniz. Makine mühendisi olarak ürüne ait detayları biliyorum aynı ürün gönderilirse teslim almayacağım ve fotoğraflarını çekerek savcılığa suç duyurusunda bulunup maddi- manevi tazminat davası açacağım. Bu fotoğrafları da platformlarda paylaşıyorum. Acil olarak 3'lü koltuğun yenisini göndermenizi talep ve arz ederim.

Hepsiburada genel müdürlük ile görüştüm konuyu B**** Hanım ve P**** Hanım yakından takip etmektedir. Sizlerle iletişime geçecekler. Yeni imal edilmiş, teşhir ürünü olmayan, tamir/düzeltme görmeyen sıfır 3'lü koltuk gönderene kadar basın mensupları olmak üzere tüm platformlarda görselleri, videoları göndererek sesimi duyuracağımdan emin olabilirsiniz.

06 Şubat 2024 13:50 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

Muhammet
Muhammet

Kesinlikle firmada olağan dışı bir durum var. Benim siparişlerimde 4 ay oldu gelmedi artık mahkemelik olacağız

Asu sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 2025 14:58
Ümmühan sonuçtan çok memnun