25 Ağustos 2024 16:08

Kelebek Mobilya'dan aldığım Angelic yemek takımı aldığım günden beri hep sıkıntı yaşıyorum. Bize sattıkları zaman 7 yıl garanti adı altında sattılar, şimdi hiçbir şekilde ürününün arkasında durmuyorlar. 23 Ağustos Cuma günü evime servis geldi. Hiçbir şekilde su dökülmeyen konsol açıldı ve buna kullanıcı hatası dendi. Masanın ayaklarının boyası döküldü, bu bile kullanıcı hatası denildi. Ürününün hiçbir şekilde arkasında durmuyorlar. Tüketici Hakem Heyeti, CİMER başta olmak üzere bütün haklarımı kullanacağım. 7 yıl garanti adı altında insanları yanıltıyorsunuz, ürünlerinizin arkasında durmuyorsunuz. Evime gelen çalışana ben sadece temizlik mendilleriyle temizlik yapıyorum, siliyorum dedim. Kalkmış ıslak mendili eliyle sıkıp suyunu sıkmaya çalışıyor. Yanlış anlamadınız, ıslak mendille bile silmeyin diyor masayı. Bu akıl tutulması, bütün haklarımı kullanacağım, mahkemeye vereceğim. Kelebek Mobilya, ürününün arkasında dur, insanları yanıltmayın.

25 Ağustos 2024 16:10 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2025 13:23

19 Eylül 2025 14:15
Kelebek Mobilya Verdiği Sözü Tutmadı Mağduriyetim Devam Ediyor
Esma sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2025 20:57

03 Kasım 2023 11:53

12 Mart 2024 12:11
Kelebek Mobilya Kelebek Firması Kalitesiz Bir Firma Ve Ürününün Arkasında Durmuyor

Kelebek Mobilya Kategorileri