Serap sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 08:35

Yaklaşık bir ay kadar önce eşim, Karaca'dan çelik tencere seti aldı. Tencere setini dün kullanırken, bebeğimle benim için büyük bir kaza yaşandı. Tencerenin kapağı patladı ve parçalara ayrıldı. Bu durumu, ürünü aldığım Hilltown Küçükyalı AVM mağazasına iletmek istedim; ancak mağazaya ulaşmak mümkün olmadı. Koskoca markadan alınan tencerede soğuk yemek mi yapılır? Yüksek fiyat verilen setin ekteki resimlerini de görebilirsiniz. Bu durumun yasal yollara başvurmadan önce ivedilikle telafi edilmesini talep ediyorum. Diğer tencere ve kapakların da aynı duruma düşme korkusuyla kullanamayacağımı belirtmek isterim. Kör olma riski bile var. Yüzümde cam kırıklarıyla acil bir durum yaşayabilirdik. Umarım bu büyük marka durumun ciddiyetini anlar ve hemen bir çözüm üretir. Aksi takdirde farklı mercilere başvurmak zorunda kalacağız. Böyle bir çelik tencereyi ne duydum ne de gördüm. İnanılır gibi değil; hala şoktayım ve korku içerisindeyim. Bir yerimize bir şey olmaması gerçekten bir mucize. Lütfen durumu acilen çözümleyin.

29 Nisan 2024 13:59

Asla geri dönüş yapan yok mağaza açmıyor genel merkez açmıyor müşteri hizmetleri yok bu basil bir büyük firma çalışan personel canlı insan yok mu hatta çıkacak?

12 Haziran 2024 08:38

Hala iademiz yapılmadı Karaca bu kadar kotu hizmet sunuyor dedirten süreç yaşadık paramızı istiyoruz nerdeee? Bir müşterinin yaşayacağı en kotu deneyimi yaşadık mağazadakilere sormaya gidiyorsun elleri cebinde bayanların hemen personel dayanışması müşteriyi sindirip ay çıkartıyorlar ilgilenmemek için koskoca markanın yaptıkları çalışan tutumları inanılır gibi değil iademizi tapın artık birayı geçti

Emine sonuçtan çok memnun

07 Temmuz 2025 10:51