Şahan
18 Kasım 2024 15:165.665

Karaca Bake XL ürününü aldıktan sonra ürünün karıştırma aparatı yanlışlık ile çöpe atıldı. Yeni parçanın temini için servis, satıcı, internet siteleri bulabileceğim her yer ile iletişime geçtim. Ama ürünün yedek parçası hiçbir yerde yok. Karaca müşteri hizmetlerine ulaşmak ise imkansız. Bu denli bir markanın bu şekilde müşteriyi basit bir parçadan dolayı mağdur etmesi kabul edilebilir değil. Üstelik ürün eski de değil, güncel üretimi devam eden bir ürün.

Arzu
Arzu
27 Mart 2025 20:24

Bizde aylardır bekliyoruz. Karıştırma bıçağı olarak adlandırılan parçalar yok. Satış var, yedek parça yok. Hukuken yükümlülüğünüz var. Temin etmelisiniz.

Gizem
Gizem
20 Ocak 2025 14:23

Başka herhangi bir marka ile uyumu var mı biliyor musunuz bende bu durumdan şikayetçiyim

İlker
İlker
7 Aralık 2024 12:25

Aynı sorundan muzdaribim. Hiçbir yerde bulamıyorum eksik parçayı. Cihaz öyle duruyor. Atsan atılmaz, satsan satılmaz.

Karaca Bake XL Ekmek Yapma Makinesi Yedek Parça Sorunu

Destan
3 Ekim 2024 19:555.506

Karaca Bake XL ekmek yapma makinesinin yoğurma aparatlarını bulamıyorum. Yedek parça yok. Ne sitelerinde ne mağazalarınd...

2 Destek1 Yorum

Yedek Parça Eksikliği Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti Hayal Kırıklığı Yarattı

Duygu
12 Temmuz 2025 16:37804

"Parça eksiğinin giderildiği nazik bir telefon görüşmesi ile iletildi ve kısa süre sonra ürün elime ulaştı. Artık kullanabiliyorum. Teşekkür ederim."

Karaca'da Yedek Parça Sıkıntısı: Müşteri Mağduriyeti Artıyor

Safa
29 Nisan 2025 14:105.040

Karaca Bake XL ekmek yapma makinesinin yoğurma aparatlarından birini kaybettik. Ürünü çöpe atmak yerine, kendi paramızla...

3 Destek6 Yorum

Öne ÇıkanKonular