Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

IKEA Koltuk Sorunu: Üretim Hatası Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

29 Ekim 2024 17:17

IKEA'dan 2021 kasım ayında grönlid koltuk satın aldık. Koltuk l şeklinde aldığımızdan beri l kısmıyla diğer oturma kısmının yüksekliği farklıydı. Ama yeni olduğu için zaman içerisinde o aradaki yükseklik farkının aynı seviyeye geleceğini düşündük. Ama maalesef bu aradaki fark hiçbir zaman eşit seviyeye gelmedi. Hem l kısmının minder ve alt tahta farkından hem de diğer yatay olan olan oturma minderlerinin farklı olmasından. Yatay olan kısım koltuğun arkasına doğru eğimli ve l kısmında bu eğim yok. Koltuğu satın alırken rahat olmasından dolayı tercih ettik. Sonuçta kimse koltuk alırken yatay kısmının tahtasının arka kısma doğru eğimli minderlerinin l kısım ile aynı malzemede olmadığını bilme şansı olmuyor. Aldığımız mağaza da ki görevli arkadaşlar da bize böyle bir konu hakkında bilgi vermedi. Artık koltuk oturulmaz bir hal aldı. Boyun ve bel ağrılarıyla kalkıyoruz o yüzden bir servis talep ettik. Dün gelen servis elemanı koltuğun bağlantı yerlerine baktı ve sizden kaynaklı hiçbir sorun yok tamamen koltuğun üretiminden kaynaklı bir sorun demesine rağmen bugün IKEA bizi arayıp sorun bizden kaynaklı değil o yüzden size yardımcı olamıyoruz deyip telefonu kapattı. Koltuğun iskeletinden kaynaklı bir sorun nasıl IKEA'nın sorumluluğunda olmuyor anlayamıyorum. Ama gerçekten yazık. Hukuksal haklarımızı arayabilirsiniz şeklinde bir karşılık alıyoruz. Gerçekten çok üzücü IKEA gibi bir firmanın ürününün arkasında durmayıp bizleri bu şekilde çıkmaza sürüklemesi inanılmaz.

09 Kasım 2024 19:13

Yazık IKEA diye güvenip ürün alıyorsun. Ürünlerinin fabrikasyon hatası olmasına rağmen kabul etmeyip ürünlerinin arkasında bile durmuyorlar.

Yiğit
Yiğit

Merhabalar, maalesef aynı sıkıntıyı ben de yaşadım hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar Allah'tan bu islere bkan avukatım vardı o halletti hemen öbür türlü çözülmezdi

Berfin
Berfin

Merhaba nasıl çözüme kavuşturdu acaba avukatınız? Yardımcı olabilir misiniz

Yeşim
04 Mart 2025 19:49

Cansu
27 Eylül 2023 15:11
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Koltuğun Kumaşı Hızla Eskidi, Çözüm Önerisi Tatmin Etmedi

Eda