Recep sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2024 16:09
08 Mayıs 2024 19:38

Hepsiburada firmasının 10yıldan fazla müşterisiyim 1 Şubat'ta bir telefon aldım hemen al Sonra öde yöntemi ile telefon peşinde 12.999TL Hepsiburada limiti ile 14.300TL küsürdü ilk taksisini peşin kredi kartımdan çekti diğer iki taksitine 2 ayda ödeyecektim 5 Şubat'ta tekrar aynı telefonu aynı yöntemle aldım yanında da bir tane Philips TV aldım TV kusurlu çıktı değişim için evimden alındı Bir daha da televizyonun geri gelmedi yerine yeni televizyon da gelmedi televizyona yansıtılan hemen al Sonra öde ücreti telefonun üzerine kaydırılarak fahiş bir şekilde firmaya telefon için toplamda yaklaşık 20.000TL borçlu gözüküyorum 5 Şubat'ta televizyon ve telefonu alırken 7657TL Akbank kredi kartından peşin ödemiştim zaten bunu Düştüğümüzde 12.000TL civarı borç gözüküyor Normalde 6500TL borçlu kalmam gerekir hiçbir şekilde geri dönüş yapıp destek olunmuyor ödeme planıyla ilgili düzenleme yapılmıyor kendileri hem televizyonumu kaybetmişler sonra kafalarına göre ücret iadesini eksik yaparak benim onayım olmadan işlem yapılmış gereken ilgili düzenleme yapılmıyor satış sonrası destekleri sıfır bir ürünü satın aldığınızda 1-3 iş günü içerisinde yani 24 saat ile 72 saat arası teslimat hizmeti veriyorlar değişimi 2 ayda çözemiyorlar ya da iadeyi güncelleyemiyorlar haksız ve Hukuksuz yere sitemlerinde borçlu göstermekteler kendilerini savcılığa şikayet ederek ilgili mahkemelere davalarımı açacağımı bildiririm bence Hepsiburada'dan alışveriş yaparken bir daha? Hemen al Sonra limiti ile asla yapmayın Saygılar

09 Mayıs 2024 16:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

12 Mayıs 2024 21:06

En az 20defa yazdım destek yok mahkemede uzlaşacağız sonunda Tüm Türkiye yasal olmayan uygulama içinde olduğunuzu öğrenecek

Adnan
Adnan

Hepsiburada gücünü kimden alıyor Bunları kim koruyor, Hepsiburada'dan bacanağımın telefonundan sipariş vererek Xiaomi Redmi t9 telefon aldım faturası gelmedi telefon şarjda olmadığı halde patlayarak evimde ciddi hasar Meydan'a geldi koltuklarım yandı Bununla ilgili fatura istedim fatura gelmedi Xiaomi ürünün arkasında durmayıp fatura gelmeden inceleme yapmayacaklarını Bununla ilgili bütün dosyalarımı hazırladım bugün Balçova Tüketici Hakem Heyeti'ne dosyamı teslim ettim. Aynı şekilde fatura talebinde bulunmak için bacanağım Gaziemir Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyeti'ne gitti. Görevli fatura olmadan dosyayı Alamam diye söylemiş. Sen niye oradasın görevin ne kimi korumaya çalışıyorsun her ne olursa olsun ben hakkımı sonuna kadar arayacağım. Bunda çok kararlıyım. Bütün het yere müracaatımı yapacağım. Bu konuyu hazırladığım tüm belgelerle basına taşıyacağım.

02 Mayıs 20:24
Mavi Jean'de Dikiş Açılması Ve Ücret İadesi Talebi
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 16:13
Alperen sonuçtan çok memnun

Panel Arızalı TV İçin Değişim Talebim Stok Nedeniyle Reddedildi

14 Mart 19:30
"Destekleri için Hepsiburada müşteri hizmetlerine teşekkür ederim"
panel-arizali-tv-icin-degisim-talebim-stok-nedeniyle-reddedildi-4.jpg
panel-arizali-tv-icin-degisim-talebim-stok-nedeniyle-reddedildi-3.jpg