01 Ocak 2024 23:37

12 Kasım tarihinde Hepsiburada uygulaması üzerinden indirimden 6 adet mavi ambalajlı kepeğe karşı şampuan 8 adet pembe ambalajlı şampuandan ürün siparişinde bulundum. Şampuanlar elime ulaştığında ürünleri kontrol ettiğimde farklılık olduğunu gördüm ancak kullanmadan emin olamadım. Şampuanlardan 1 er adet eşimle birlikte kullandık ve ürünler saçlarımızı çok fazla sertleştirip dökmeye başladı. Zaten yapısındaki farklılık gözle görülür şekilde anlaşılıyordu. Ürünleri almamızın üzerinden zaman geçtiği için iade talebi de oluşturamıyorum. Yıllardır ürünlerini kullandığımız Elidor gibi bilindik bir markadan bunu asla beklemezdim. Sahte ürünleri nasıl olabilir inanamıyorum. Mağduriyetimin giderilmesini talep ederim.

01 Ocak 2024 23:40 (Şikayetten 2 dakika sonra)

02 Ocak 2024 09:34
Gamze
Gamze
10 Ocak 2024 10:34
Hepsiburada Sahte Şampuan Mağduriyeti Ve Saç Dökülmesi

Merhaba, Eken kozmetik tarafından aldığım kepeğe karşı Elidor marka şampuanların para iadesi geldi. Hepsiburada dan gelen şampuanlarla ilgili bir gelişme yok. Bilgi rica ederim

Didem sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2025 20:34
Adem sonuçtan çok memnun

18 Eylül 2023 19:54
"Sizlerin sayesinde ürünümü geri iade aldım teşekkür ederim"
Berkan sonuçtan çok memnun

24 Nisan 2025 22:02
"Ben şikayeti oluşturduktan sonra 6 dakika içerisinde cevap geldi ve 36 saat içerisinde tarafıma arama geldi çok basit birkaç soru ile yardımcı olundu ve bahsi geçen firmaya ceza uygulandığını ve firmanın takip sürecinde olduğu belirtildi ücret iade işlemi gerçekleşti kullandığım bankaya göre 2-8 iş günü içerisinde param hesabıma yansıyacak Hepsiburada'ya ve beni arayan temsilciye yardımlarından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum mağduriyetim giderildi."
Hepsiburada Üzerinden Aldığım Ürün Sahte Çıktı Mağduriyetim Giderilsin
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 12:25

Hepsiburada Kategorileri