Garanti BBVA Yanlış Planlama Ve İletişim Eksikliği Nedeniyle Kaybedilen Zaman Ve Tehlikeli Yolculuk

15 Kasım 2024 16:07

Kritik kadın hastalıkları sigortası kapsamında bugün meme ultrasonu için bana saat 14.00'e randevu verdiniz. Randevu saatinde orada olmama rağmen anlaşmalı olduğunuz Kızılay bana bakmadı. Doktor saat 14.00te çıkıyormuş diye. Oraya o saatte gidebilmek için bütün işlerimi iptal ettim. Yağmurlu havada motorumla kaya kaya zar zor sizin ayarladığınız randevuya yetişmeye çalıştım ve yetiştim. Böyle bir sorumsuzluğu kabul etmiyorum. Birbirinizden haberiniz yoksa bu sigorta işini yürümeyin. Bugün sizin ayarladığınız sigorta kapsamındaki randevuya yetişmeye çalışırken neredeyse kaza yapıyordum, ölseydim karşılığı olmayan bir randevuya yetişirken epey trajikomik olurdu sanırım. 02123283324 numarayı aradığımda temsilciniz bana yeni randevu oluşturalım diyor üstelik ben sinirli bir şekilde yaşadığım tehlikeleri anlatırken sözümü keserek. Sanki çok normal bir şeymiş gibi. İnsanların vakti sizin oyuncağınız mı? Bugünkü işlerimin iptali bile beni günlük maddiyat olarak geriye düşürdü. Hava koşullarından dolayı yaşadığım şeyleri tekrar saymıyorum bile. Hastaneden 4 gün içinde hiç mi teyit almadınız randevular konusunda. Hiç mi kontrol etmiyorsunuz? Arayıp bir gün öncesinden haber verebilirdiniz. Vermediniz. Bugünkü zamanımın, sorumsuzluğunuzun tazminini istiyorum. Yoksa bir daha ne benim ne de çevremdekilerin Garanti Bankası'yla gerçekten işi olamaz.

17 Kasım 2023 15:48
Garanti BBVA'nın Haklarımızı Hiçe Sayması
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Kartı Başvurum Sebepsizce İptal Edildi, Zamanım Boşa Harcandı

19 Temmuz 2025 12:42
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Bilgilendirme Ve Yapılandırma Sorunu

02 Aralık 2024 22:58
Hasan sonuçtan memnun

12 Mayıs 2025 12:20
"Bugün itibarıyla sigorta poliçemin ücreti yatırıldı teşekkürler"
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 01:08

Garanti BBVA Kategorileri