Garanti BBVA İle Yaşanan POS Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Eksiklikleri

17 Aralık 2024 13:11

Garanti BBVA banka olarak tam anlamıyla pişmanlıktır diyerek başlamak istiyorum. Yıllar önce problemler yaşayıp bıraktığım bankayı geçtiğimiz aylarda bir müşteri temsilcisi iknası ile tekrar denemeye karar verdim fakat çok geçmeden sorunlar ardı ardına geldi. İlk etapta POS limiti hakkında bilgilendirilmeden herhangi bir çalışma yapılmadan biz POS'u kullanıyorduk. Bir gün baktık, ertesi gün ile çalıştığımız POS hesabımıza paralar yatmamaya başlamış. POS limiti aşılmış denilerek birkaç gün bankaya geçen paramızı alamadık. Daha sonra POS limitlerini güncellediklerini belirten banka personeli, istediğimiz limitte olmadığının farkında olmadığı için tekrar POS geçmeye başladık. Bilgimiz olmadığı için de tekrar takıldık, hesabımıza para yatmadı. Sabah 10'da bankaya gitmeme rağmen öğlen 11-12'de paranın hesaba geçeceği söylendi fakat geçmedi, telefonlara bakmadı. Sayın müşteri temsilcim ısrarla aramalarıma rağmen bu sebepten sık sık bankaya gitmek zorunda kaldım. Bir sonraki gün de aynı şekilde oldu. Bizim de oldukça yoğun ödememizin olduğu bir ay sonuydu, bu durum bizi çok sıkıntıya soktu. Ve iki gün sonra para hesaba geçer geçmez parayı çekip gerek POS'un gerekse hesabın kapanması talebinde bulundum, hatta yanımda POS makinesini de getirmiştim teslim etmek için. Daha sonra bana müşteri temsilcisi bizzat şunu dedi: 'POS'u bankaya getirmeyeceksiniz, biz sizden teslim alamıyoruz, yasak. Yetkililer sizinle irtibata geçip iş yerinizden POS'u alacaklar.' Fakat birkaç gün sonra bize POS'un bankaya getirilmediği için hakkımızda cezai işlem uygulanacağına dair mail geldi. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyerek POS makinesini aldım ve tekrar gittim, mail geldiğini izah ettim yine aynı şeyler söylendi. Biraz sinirlenince farklı bir müşteri temsilcisi POS makinesini aldı ve Garanti BBVA ile çalışma serüvenimiz burada tekrar son buldu. Bu denli özensiz, bu denli takipsiz, bu denli müşterisine sahip çıkmayan, müşterisini kaybetmekten korkmayan bir bankayla çalışmamıştım. Bir kez daha denenmişi denemenin hata olduğunu görmüş oldum.

Garanti BBVA Kampanya Bonusu Verilmedi, Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmadı

17 Haziran 2025 21:30
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Ticari Müşteriye Yetersiz Destek Ve Hatalı Bloke İşlemi

06 Ağustos 2025 23:43
Sedatuslu sonuçtan hiç memnun değil

Sedatuslu
21 Mayıs 2025 10:02
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Kartı Limiti Tanımlanmadı Bir Aydır Kullanamıyorum

11 Haziran 2025 17:59
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

POS Hizmeti Sonrası Hesap Blokesi Ve Para Sorunu

29 Temmuz 2025 12:39