Meliha sonuçtan hiç memnun değil

Trabzon Söğütlü Doğtaş Umursamazlığı

09 Mart 2024 19:23

25.12.2023 tarihinde Trabzon Söğütlü Doğtaş'tan yatak odası takımı, oturma grubu ve yemek odası takımı aldım. Ürünü alırken her türlü sorunda muhatabımızın kendileri olduğunu söylediler. Teslimat süresinin normalde 30 gün olduğunu fakat ocak ayında sayım olduğu için bu sürenin 45-50 gün olabileceğini söylediler. 1 ayı geçmesinin ardından Söğütlü Doğtaş'ı aradık ürünlerimizin ne durumda olduğunu öğrenmek için. Günleri iş günü olarak saydıklarını ve buna istinaden tekrar beklememiz gerektiği söylendi. 40 küsur iş günü üzerine oturma grubumuz ve yatak odamızın faturalandırıldığını ama ürünlerin Trabzon'da mı yoksa henüz yolda mı olduğuyla alakalı bilgilerinin olmadığını ve benim sevkiyat birimini arayıp öğrenmemi istediler. Başta tamam dedim sevkiyat birimiyle iletişime ben geçtim. Fakat sevkiyat birimindekiler ürünlerimin depoda yani Trabzon'da olduğunu söylemelerine rağmen, beni oyalayarak şu gün arayıp gün vereceğiz dediler. Asla geri dönüş yapılmadı ve ben sanki oranın çalışanıymışım gibi iletişimi sürekli kendim kurmak zorunda kaldım. Anlamadığım şey şu, madem siz bir mağaza olarak sevkiyat bölümüyle görüşüp, şu gün ürünleriniz elinize ulaşacak diyemiyorsunuz peki ne diye oradasınız? Uzun uğraşlar sonrasında yatak odam ve oturma grubum geldi. Bu kez yemek odasının gelmesini beklemeye başladık. Şu an tam olarak iş günü 56 gün oldu ve halen bana yemek odam ulaşmadı. 4 gün önce Trabzon Söğütlü Doğtaş mağazasını aradım ve yine aynı cevabı aldım. Ürünlerim faturalandırılmış ama nerede olduklarını öğrenebilmem için tekrar sevkiyat birimini kendim aramam gerekiyormuş. Dediklerini yaptım orada görüşmem gereken kişi olan E****** beyi aradım ürünlerimin teslimatı için bugün yani cumartesi günü beni arayıp hafta içi bir gün belirleneceğini ve ürünlerin getirileceğini söyledi. Bugün akşama kadar bekledim ve asla beni aramadılar tekrar kendim aradım telefonu kasıtlı olarak açmadılar. Bunun üzerine Söğütlü Doğtaş mağazasını aradım. E****** beyin geri dönüş yapmadığını ve artık bu işin gerçekten can sıkıcı olduğunu üstelik bana verilen teslimat süresinin de çoktan dolduğunu söyledim. Bana sakin olmam gerektiğini söylediler. Bu nasıl bir çözüm yoludur? Bu nasıl bir çalışma anlayışıdır? Ürünleri alırken o kadar ilgili görünüp, teslimatında bu kadar ilgisiz nasıl olabiliyorsunuz. Doğtaş'ın resmi internet sitesinden alışveriş yapın inanın muhatabınız daha ilgili biri olur. Pazartesi ürünlerim elime ulaşmadığı takdirde tüm yasal haklarımı kullanacağım.

09 Mart 2024 19:30 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

Meliha
09 Mart 2024 20:06

Bir daha olsa tercih eder miyim sizce? Nereden denk geldim böyle firmaya yazıklar olsun.

11 Mart 2024 09:07

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Meliha
18 Temmuz 2024 19:38

Düğün sürecimin son zamanlarında sıkıntı yaşamamak için 9 ay öncesinden mobilyalarımı aldım. Hiç kullanılmayan mobilyalar durduğu yerde kırılmaya dökülmeye başladı. Trabzon Söğütlü Doğtaş mağazasının ilgisi yeterli olmadı. Hatta bizimle öyle konuştular ki başımıza bu kadar şey geldiği için biz özür dileyecek duruma geldik. Mağaza sorumlusu E****** Bey hiçbir konuda yapıcı davranmadı ve konuşma tarzı da yapıcı olmadı. Düğünüme iki hafta kaldı ve halen ürünlerimdeki sıkıntıları gidermediler.

Onur sonuçtan memnun değil

Doğtaş Pişmanlıktır! Defolu Ürün Ve Uzayan Teslimat/kurulum Süreci...

Onur
01 Nisan 2024 13:42

Nuray
10 Haziran 2024 12:47
Gökhan sonuçtan çok memnun

Gökhan
02 Ağustos 2023 14:03
"Teşekkürler"
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş Mağazasından Aldığım Ürünlerde Sürekli Arıza Ve Çözüm Eksikliği Yaşıyorum

İsmail
05 Ekim 14:31
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

3 Ay Geçti, Doğtaş'tan Aldığım Mobilyalar Hâlâ Teslim Edilmedi, Mağdur Edildim

İlayda