Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş Mobilya'dan Aldığımız Koltuk Takımı Hayal Kırıklığı Yarattı

Doğtaş Mobilya'dan Aldığımız Koltuk Takımı Hayal Kırıklığı Yarattı
23 Ekim 2024 23:17

Merhaba
Doğtaş Mobilya Düzce merkez şubesinden büyük hayaller ile almış olduğumuz koltuk takımı 1 yılda minderleri çöktü ve yuvamıza kabus gibi çöktü!
Koltuklar da uzanamıyoruz alt zeminleri çöktü kesinlikle kullanamıyoruz. Defalarca ürün inceleme istememize rağmen şubeden gelen arkadaşların üründe hata olmadığı bildirmesi üzerine ikinci bir şok yaşadık. Ürün çelik aksamlı olduğunu söyleyerek satmışlardı ancak yaşadığımız sorunlar ve farklı bilirkişi tarafından yapılan incelemede kullanıma uygun olmadığı tespit edilmiştir. İnsanların çok zor şartlar altında yuva kurmaya çalıştığı dönemde 70 bin tl vererek aldığımız ve sürekli mağdur olduğumuz bir tecrübe yaşadık. Bunun yanında evde sizi tercih ettiğimiz için eşler arasında yaşadığımız sorunları hiç söylemek istemiyorum. Bize bunu yaşatmaya hakkınız yok! Evimize misafir bile ağırlayamıyoruz eve gelen insanlar bile sizi tercih etmemek için yeteri kadar pişmanlık yaşıyorlar. Buna hakkınız yok bize huzursuzluk yaşatamazsınız 70 bin tl bunun için ödemedik. İvedi çözüm istiyoruz! Eve gelen arkadaşlar sorun çözme becerisi olan kişiler olmak zorunda bunca yaşadığımız sorun üzerine bir de azar yemek ters konuşulmasını dinlemek istemiyoruz
İvedi çözüm bekliyoruz.

23 Ekim 2024 23:20 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

24 Ekim 2024 14:23

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

23 Kasım 2023 18:40
Burcu sonuçtan çok memnun

12 Eylül 2023 14:50
"Sorun çözüldü teşekkür ederim"
Doğtaş Mobilya'dan Kötü Deneyim
Cenk sonuçtan çok memnun

09 Mart 2025 16:06
"Hilal hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ederim"
Doğtaş Mobilya'da Koltuk Sorunları Ve Yetersiz Çözüm
Doğtaş Mobilya'da Koltuk Sorunları Ve Yetersiz Çözüm