Elif sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş Mobilya Yanlış Montaj Ve Malzeme İle Mağduriyet: Ürün İadesi Talebi!

23 Ekim 2024 17:20

19/08/2024 tarihinde Doğtaş Gebze mağazasından Milena Yatak Odası Takımı aldık. Ürünlerin montajı komple yanlış olup; Montajdan kaynaklı hasara bağlı olarak malzeme yüzeyinin atması sonucunda ürünlerin yüzeyleri hasar almıştır. Söz konusu ürünlerin montajlarında ciddi sıkıntılar olup komple değişim gerekmektedir. Ayrıca sıyrılma sonucunda ürünün MDF değil sunta malzemeden yapıldığını gördük. Malzeme yüzeyleri attığı ve montajdan da memnun kalmadığım için ürünlerin parça değişimi yerine Ürün İadesi oluşturmak istedik ve mağaza tarafından reddedildi. Mağaza çalışanına özellikle MDF ürün istediğimizi belirttik ve bu takımı bize öneren kendileri olmasına rağmen bu sorumluluğu şu an kabul etmemektedir. Müşteri olarak yeterince mağdur edildik. Mağazaya gerekli video ve fotoğraflar iletilmiştir. Şube ürünlerin değişimi konusunda ısrarcı ben genel iade hakkımı kullanmak istiyorum. Bu yönde çalışma başlatmasını belirtmeme rağmen işlem ve dilekçemi kabul etmemiştir. Müşteri olarak Üründen ve hizmetten memnun kalmadığım belirterek Ürünün Komple İadesini ve Ücret iadesini tarafıma yapılmasını arz ederim.

23 Ekim 2024 17:20 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

23 Ekim 2024 17:43

İnfo mail adresine ve satış kanalı olan şubenize iade dilekçemi yazdım. Tekrar altını çiziyorum ürünleriniz tarafımıza MDF olarak satıldı. Ürünleriniz montaj esnasında darbe alarak zarar görmüş ve Sunta olduğu ortaya çıkmıştır. Şubeniz mağazadan alındığı için iade kabul etmediklerini söylüyorlar Kendilerine durumu izah ettik biz Sunta almak isteseydik daha ucuza başka bir firmadan alırdım. Koskoca Doğanlar Gruba bunu yakıştıramadım ismi var diye buradan alışveriş yaptık. Çok pişmanız düğün arifesinde mağdur edildik. Kendi işlerimizle mi ilgilenelim bu süreçlerimi takip edelim? Kimse sorumluluk almıyor. Mağazanın tek derdi ürün parça değişimi yapmak zaten düğün arifesindeler uğraşmazlar mantığı var. Parça değişimi yapılması demek komple ürünlerin değişimi zaten bu süreçle neden uğraşayım? Malzeme kalitesi de keza ortada bir darbede yüzey sıyrılmış... Bu mobilya takımı değişsin yenisi gelse de ben kiracıyım benim taşınmamı kaldırmaz üründe genel sıkıntı var yüzey sürtmede atmış. Mağaza kendini haklı çıkarmak için ürünlerin değişimini talep etsede benim cayma hakkım var bunu kullanmak istiyorum talebim ücret iadesi lütfen firma olarak iş uzamadan halledin

24 Ekim 2024 08:38

Değerli Müşterimiz ; Sizi kayıtlı telefon numaranız üzerinden aradık ancak iletişim sağlayamadık. Çözüm Ekibimiz sizlere ulaşmaya devam edecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

24 Ekim 2024 09:53

1 haftadır iade ile uğraşıyorum. Resmi bir işlem olan dilekçeme bile yanıt verilmedi. Müşteri olarak yasal mevzuatı bile PDF attım yasa dışı işlem yapamazsınız. Oturup ticaret bakanlığının tüketici haklarını kanunu yeralan maddeleri okuyun... Ürün iadesini bekliyorum. Doğtaş hizmetinden memnun değilim.

24 Ekim 2024 12:49

Çözüm ekibi neredesiniz? Sabahtan beri aramanızı bekliyorum.

24 Ekim 2024 13:09

Aklı olan Doğtaş mobilyayı tercih etmesin... İnsanlar kaç ay ugrasıyo o parayı biriktirmek için ürünümüzün arkasındayız diyenler neredeler?

24 Ekim 2024 13:10

Para iademi bekliyorum. İşlem başlatmanızı bekliyorum.

24 Ekim 2024 23:05

Çözüm Ekibi hiçbir sorunu çözmüyor. Ekrandaki işlemleri size okuyorlar hiçbir yetkisi olmayan sadece size telkinde bulunan bir ekip var... Şikayeti alıyor muhatap yok. Mağazayı ararız bize MDF satan kadın işe gelmez... Mağaza müdürü ortada yok... Arıyoruz... Müşteri var deyip kapatırlar. Sorunumu acil çözmenizi istiyorum. Mağazadan siz sorumlu değil misiniz. Ben her ürün aldığımda malzeme kartı mı isteyeceğim. Ürüne MDF diyen satışçısına hesap sorsun magza müdürü bu ürünü neden böyle sattığını... Kendilerini haklı çıkarmak için ürün değişikliği yapınca şirin mi gözükeceklerini sanıyorlar merak ediyorum. Genel müdürlükler nerede bu mağazalarla kim ilgileniyor. Kimse yok ortada patrona mı mail atalım?

25 Ekim 2024 17:43

Sorunlarıma asla çözüm bulamadığımı belirterek. Müşteri olarak asla Doğtaş ürün almayın aldığınız her ürünün malzeme kartını ve özelliğini isteyin... Mağaza çalışanı Mevra hanım bize MDF ürün diyerek yonga levha (sunta) sattı. Sözlü olduğu için iletişimimiz ispat edemiyoruz. Satış kanalı ürün bilgilerinin tarafımızca yanlış anlaşıldığını iddia edip çekiliveriyorlar. Ben iade hakkımı ayıplı mal üstünden yapmak istiyorum ve bunu belirtiyorum. Olay şuna döndü MDF denildi sunta çıktı diye iade talep edemeyize geldi... Ürün Evime mağazadaki gibi gelmemiş ayıplı mal olarak gelmiş ve iade hakkı doğurmuştur. Mağaza bunu şu şekilde red veriyor. Doğtaş olarak malzememizin arkasındayız 2 yıl garantisi var ürünlerin tek tek parça bazlı değişimi sağlanır. Fabrikada üretimi yapılır. Ben de derdimi anlatamıyorum ya da anlamak istemiyorlar. Değil ürünü komple değiştirseniz bile malzeme kalitesi ortadadır. Malzeme montaj yerlerinden hasar almıştır. Malzeme benim taşınmamı kaldıracak kalitede değildir. Montaj ekibi gelsin komple söksün montaj yerlerini inceleyelim hasarı görelim hep birlikte parça ya da yatak odasının komple değişimi benim problemlerimi çözmüyor... Ürün malzemesi montaj yerinden nasıl parçalanıyor bana bunu Kaliteci arkadaşlarınız bir açıklasın... Evimde ayıplı mal istemiyorum iademi kabul edin yoksa süreç mahkemeye taşınır ve faiziyle birlikte paramı alırım...

22 Temmuz 2024 11:06
Doğtaş Mobilya Ürün Teslimatı Ve Sonrası Değişim Süreci Sıkıntılar
Nail sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2024 21:39
Murat sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2025 16:41

Doğtaş Mobilya Kategorileri