Doğtaş Mobilya Firmasının Yaşattığı Mağduriyet

28 Şubat 2024 23:10
Ahmet
Ahmet
28 Şubat 2024 22:50

Doğtaş firmasının kalitesine aldanarak Yemek Masa ve Sandalye takımı aldım. Garanti süresi devam etmesine rağmen üretim hatası olan sandalyelerindeki sorunu kabul etmeyip bize mobilyacı çağırıp yaptırın şeklinde bir dönüş yaptılar. Toplamda 6 adet olan sandalyemin antresit gri renginde olanlarda hiçbir sorun yokken krem renkli olan 2 tanesinde birinin ayağı bağlantı bölümünden kırıldı diğerinin ise ayağı yamuk bir şekilde yere basıyor sözde Doğtaş'ın yönlendirdiği teknik servis ekipleri o sandalyeyi düzeltti. Konu ile ilgili bütün detayları videomda paylaştım. Konunun çözümünü yetkililerden bekliyorum.

28 Şubat 2024 23:20 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

29 Şubat 2024 12:16

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Teslim Edilmeyen Ürünler Ve İletişim Sorunu

08 Ekim 2025 19:22

08 Ağustos 2025 16:04
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2025 19:46
Teslimat Sonrası Sandalye Sorunu Ve İlgisizlik Mağduriyetim
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2025 11:53
coklu-urun-arizalari-ve-cozum-eksikligi-1.jpg