Dilek sonuçtan çok memnun

Doğtaş Koltuk Teslimat Ve İade Sorunları

Doğtaş Koltuk Teslimat Ve İade Sorunları
07 Kasım 2024 11:41
Dilek'in Teşekkür Mesajı
“Doğtaş mobilyaya sorununu çözdüğü için teşekkürler. Ayrıca çözüm ekibinden Bessam Hanıma ilgisi için ayrıca teşekkür ederim.”

Doğtaş Çanakkale Biga şubesinden İstanbul ve bodrumdaki evime koltuk takımı aldım. İstanbul'daki evime gelen koltuk ta teslim tarihinden itibaren 1 ay geçmeden sorun cıktı değişim talep ettim getirdikleri koltukta daha kurulum yapıldığı an göreviler aynı hatayı gördüler getirdikleri gibi alıp götürdüler ben de para iadesi istedim. Değişimde inatla ısrar ediyorlar. Paramı iade etmiyorlar. Ben para iadesi istiyorum. Sorunlu koltukları ile uğraşmak istemiyorum. Ayrıca Bodrumdaki evime de aynı koltuktan haziran ayında aldım hala teslim edilmedi. Sürekli bahane uydurup geçiştirdiler hala koltuk depolarında bende o koltuğuna aynı sorunu yaşamamak için iptal edin. Paramı verin dedim. Haber vereceğiz dedi. Satıcı hanım cevap bekliyormuş. Paramla rezil oldum. En son Tüketici Hakları'na artık başvurmaya karar verdim. Her iki koltuk içinde İstanbul'daki 2 gelen koltuğun resmini ekliyorum. Doğtaş'tan Koltuk veya herhangi bir ürün alırken dikkatli olunuz.

12 Kasım 2024 13:19

12 Kasım 13:13 Doğtaş Mobilya şikayetimi dikkate almıyor mağduriyetimi gidermiyorlar. Tüketici Hakları'na başvurmaktan başka çare bırakmadılar keyifleri bilir. Doğtaş mobilyadan alışveriş yaparken dikkat ediniz benim durumuma düşmeyin satarken teslim tarihini de dikkate almıyorlar temmuzda aldığım ürünler halen teslim edilmedi. Sağlam firma diye alışveriş yaptım. Görsel ekte

Ek
12 Kasım 2024 13:13

Ek
07 Kasım 2024 11:50 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

21 Kasım 2024 16:16
Dilek
Dilek
21 Kasım 2024 16:23

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2025 16:07

01 Ekim 2023 02:01
Pervin sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2024 00:30
Doğtaş Koltuk Takımı Hayal Kırıklığı Yarattı
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2025 11:28
dogtas-mobilyadan-eksik-ve-kusurlu-koltuk-teslimati-uzayan-cozum-sureci-5.jpg