Kania sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş Koltuk Takımının Kumaşında Tüylenme Costa Koltuk Takımı

23 Nisan 2024 13:23

Doğtaş'tan aldığımız Costa koltuk takımının kumaşında tüylenme meydana geldi. İlk aydan itibaren yavaş yavaş belirginleşmeye başladı. Zamanla tüm koltukta görülmeye başlandı. Dokunma ve oturma esnasında oluşan tüylenme nedeniyle ürünü kullanmak istemiyoruz. Servisi çağırdık ve tüy toplama makinesiyle sorunu çözmeye çalıştılar. Ancak bu bir kıyafet değil ki; büyük bir koltuk takımı için kumaş değişimi talep ettim ve hakkımı sonuna kadar arayacağım. Kumaşın durumu kötü, model çok şık ve koltuk konforlu fakat kumaş, tüm bu iyi özellikleri gölgelemekte. Değişim talep ediyorum ve buradan yetkili bir kişinin bize ulaşarak gerekeni yapmasını rica ediyorum.

23 Nisan 2024 13:30 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

Kania
25 Nisan 2024 08:45

Servis değişimi kabul etmedi değişimi kabul edip düzgün bir şekilde benimle iletişme geçilsin istiyorum çünkü bu benim hatam değil bu sizin kumaşınızın hatası değiştirmek zorundasınız. Garanti kapsamına giriyor kumaşta tüylenme solma bunlardan biri başımıza geldi.

Doğtaş Mobilya Ürün Ve Hizmet Sorunu

Elif
10 Ağustos 15:05
Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Koltuk Kumaşı Değişimi İçin 3 Aydır Sonuçsuz Bekleyiş Ve İletişimsizlik

Atilla
20 Ağustos 15:18

Costa Oturma Grubu Kumaş Sorunu Ve Yetersiz Servis Çözümü

Ayşegül
24 Mart 10:15
Şevval sonuçtan çok memnun

Aldığım Dayanıklı Ve Pati Dostu Koltuk Takımı Kısa Sürede Tüylenme Ve Hasar Sorunları Yaşattı

Şevval
15 Ekim 03:06
"Teşekkür ederim ilgilendiler"
aldigim-dayanikli-ve-pati-dostu-koltuk-takimi-kisa-surede-tuylenme-ve-hasar-sorunlari-yasatti-5.jpg
aldigim-dayanikli-ve-pati-dostu-koltuk-takimi-kisa-surede-tuylenme-ve-hasar-sorunlari-yasatti-3.jpg
aldigim-dayanikli-ve-pati-dostu-koltuk-takimi-kisa-surede-tuylenme-ve-hasar-sorunlari-yasatti-2.jpg
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
09 Temmuz 2024 10:03