30 Temmuz 2024 01:13452
Müge'nin Teşekkür Mesajı
Yanlış yapılan işlemde kusurlu taraf hatasını kabul edip, tarafıma bilgilendirme ve yanlışlığın teyidi için geri dönüş yapılmış olunup, ivedilikle ilgilenilmiştir, ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyor iyi çalışmalar dilerim 🍀

DeFacto'dan yapmadığım alışveriş için adıma kayıtlı fatura düzenlenmiş, müşterinin telefon numarası söylerken kasiyerlik yanlış rakamlar girmesi sonucu mu oldu bilmiyorum, lakin bir bilgilendirme talep ediyorum. İkamet ettiğim ilin dışındaki bir yerde gerçekleşen bir durum ayrıca.

30 Temmuz 2024 08:51 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Müge Z., 29558855 numaralı talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi

30 Temmuz 2024 11:02

Değerli müşterimiz Müge Z., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuz deneyimden dolayı üzüntülerimizi belirtmek isteriz. Sizinle iletişime geçmek istedik fakat kayıtlı iletişim numaranıza yanıt vermediniz. Uygun bir zamanınızda yorum kısmına yazarsanız tekrar iletişime geçerek şikayetinizi çözümlemek isteriz. Saygılarımızla, DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi

30 Temmuz 2024 13:06

Teşekkür ederim, tekrardan dönüş yaparsanız bu sefer çağrınızı yanıtlamak için telefonun başında bekliyor olacağım.

1 Ağustos 2024 19:25

Yanlış Fatura: Alışveriş Yapmadığım Halde Adıma Düzenlenmiş

Onur
29 Kasım 2024 14:29699

"Kasada telefon numarası yazılırken yanlış numaraya yazıldığı için bu mesajın geldiği bildirildi. Teşekkürler..."

DeFacto'dam Alışveriş Yapmadığım Halde Fatura Kesilmesi.

Melek
Melek
6 Ağustos 2023 21:561.344

"Melisa hanıma teşekkürler."

DeFacto Yapmadığım Alışverişin Faturasını Adıma Düzenlemiş

Merve
Merve
29 Eylül 2024 18:58695

"Müşteri temsilcisinin açıklayıcı bilgi vermesinden memnun kaldım, sorunu çözmek adına geri dönüşün çabuk yapıldığı için teşekkür ederim"

DeFacto Yapmadığım Alışveriş Faturası SMS Olarak Bana Geliyor.

Aleyna
Aleyna
1 Ekim 2024 00:381.077

"Şikayetim hızlı bir şekilde çözüldü. Kendilerine teşekkür ediyorum."

DeFacto Şahsıma Ait Olmayan Fatura İşlemi

İsmail
Erken Kapanan DeFacto Şubesi Elvankent

Erken KapananDeFacto Şubesi Elvankent

Emre
Karaman Park AVM DeFacto'nun Düzensizliği!

Karaman Park AVMDeFacto'nun Düzensizliği!

Ahsen
DeFacto Ürünlerinizin Arkasında Durun!

DeFactoÜrünlerinizin Arkasında Durun!

Yusuf