DeFacto Alınan Mont Kalitesizliğin Adresi!

25 Ekim 2024 16:36204

29 Ekim 2024 09:50

Trabzon de facto Forum AVM mağazasından aldığım mont doğru dürüst giymememe rağmen dikiş yerlerinden söküldü şikayetimi bildirdim arkadaşlar aradı ve montu getirin değişelim dedi. Ben montu 1200 lira fiyata almıştım. Yapması gereken bana değerinde mont vermesi değişmesi ya da bugünkü değeri neyse onu vermekken arkadaş bana 700 lira hediye çeki verebileceklerini mağazalarında kullanabileceğimi söyledi. Uzatmadım aldım çıktım. Mağazadan aynı monta baktım şu an 1499 TL'ye satıyorlar şirket önünden dahi geçmeyiniz arkadaşlar ben bir özür beklerken özürleri kabahatlerinden kötü ben sizin 700 liranıza mi kaldım çöpe atar gitmezdim. Resimleri de ekliyorum kimse DeFacto'ya gitmesin pişmanlıktan başka bir şey değil.

1 Destek
Ali
25 Ekim 2024 05:58

DeFacto'dan aldığım mont daha 6ay olmadan cep kısımlarından dikişleri söküldü o kadar adi ki size anlatamam bir daha asla bir şeyini almam ve bunu her yerde paylaşacağım. Yetkilileriniz kimse derhal bu sorunu çözsün.

25 Ekim 2024 16:40 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Ali Y., 30466303 numaralı talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi

25 Ekim 2024 16:42

Değerli müşterimiz Ali Y., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuz deneyimden dolayı üzüntülerimizi belirtmek isteriz. Sizinle iletişime geçmek istedik fakat kayıtlı iletişim numaranıza yanıt vermediniz. Uygun bir zamanınızda yorum kısmına yazarsanız tekrar iletişime geçerek şikayetinizi çözümlemek isteriz. Saygılarımızla, DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi

Tümünü Gör
DeFacto Kendi Montunun Fermuar Hatasını Onarmıyor, Çözüm Üretmiyor!

DeFacto KendiMontunun Fermuar Hatasını Onarmıyor, Çözüm Üretmiyor!

Gül
DeFacto Kendi Ürününe Sahip Çıkmıyorlar

DeFacto KendiÜrününe Sahip Çıkmıyorlar

Kadir
DeFacto Su Geçirmez Mont Su Geçirdi!

DeFacto SuGeçirmez Mont Su Geçirdi!

Zeynel
DeFacto Kolonyadan Mont Renk Değişti Beyaz Oldu

DeFactoKolonyadan Mont Renk Değişti Beyaz Oldu

Sercan
DeFacto 4 Ay İçinde Mont Yırtıldı!

DeFacto 4 Ayİçinde Mont Yırtıldı!

Ezgi

DeFacto Kategorileri