Güvenin Adı Artık Arçelik Değil

01 Nisan 2024 11:23

Merhaba,

Arçelik'te bir ürün gördüm, çok beğendim. Derin dondurucum olmasına rağmen bu ürünle değiştirmek istedim.

Mall Of İstanbul bayisinde ürün olmasına rağmen ürün revizyonlu olduğu için almak istemedim başka bayileri tek tek arayarak ürünü buldum ve satın aldım.

Getiren arkadaşlar ürünü bina girişinde açmak istediler. Asansöre sığdırmak için. Çizersiniz dedim, çizmeyiz dediler. Eve girecek bir ürünü apartman gibi ayakkabı ile basılan yerde sırf arkadaşlara ramazan günü zahmet vermemek adına çizmemeleri hususunda uyarmak suretiyle kabul ettim.

Ürünü tahmin ettiğim gibi vurmuşlar. Kapağında boya atması var. Apar topar yaptıklarının bilincinde ürünü teslim edip gittiler. Ürün hakkında sorduğumuz sorulara bile doğru dürüst cevap vermeden.

Ürünün eve girişi 13.10 ben 13.22 de fotoğraflarla belgeleyerek ürünle alakalı bildirimde bulundum.

İnceleme için geldiler. Gelen arkadaş ürünü teslim eden arkadaşlardan biriydi. Bu bina girişindeki demire vurulmuş dedim. Girişteki değil mi? Evet dedi.

Buna rağmen açılı bir fotoğraf çekerek biz temiz teslim ettik siz yaptınız manasına getiren cümleler yetkili servis tarafından söylemdi. Aynı fotoğrafı kadrajı ayarlayarak şu an size çekip yollarım. Çizik, vuruk var demezsiniz.

Benim mutfağımda bu ürüne bu zararı verecek bir tane malzeme bulun ben bu ürünü hayır kurumuna bağışlarım. Ben yapmadım. Ben vurmadım ürünü. Darbe değil boya atması var üründe. Sert bir cisim olması gerekir.

Yalan, dolan ile müşteriyi haksız gösterecek taktikler ile kâr etmeye çalışan servisten ve duruma yeterli hassasiyeti göstermeyen Arçelik birimlerinden şikayetçiyim.

Ürünün kapağının değiştirilerek revizyonlu bir ürün olarak değil fabrika çıkışı yenisi ile değişmesini talep ediyorum.

Arçelik markası bunu yapmayı gerektiriyor. Yaşatılan sorunu müşteriye yüklemeyi değil.

01 Nisan 2024 15:20 (Şikayetten 3 saat sonra)

Muhammed sonuçtan memnun

13 Temmuz 2023 20:09
Nurşen sonuçtan memnun

Nurşen
03 Eylül 2023 15:21
"Arçelik Genel Müdürlüğüne ve bizimle iletişime geçen müşteri temsilcilerine teşekkür ederim."

05 Haziran 2025 19:51
Arçelik Kategorileri