Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Yetkili Servis 610 TL'ye Zorla Akım Korumalı Priz Taktı!

Arçelik Yetkili Servis 610 TL'ye Zorla Akım Korumalı Priz Taktı!
Volkan
14 Mayıs 2024 20:36

7 Mayıs 2024 tarihinde Arçelik Tekirdağ Saray şubeden bir adet kmx 1000 model kurutma makinesi Anneler Günü sebebiyle anneme aldım. 14 Mayıs 2024 günü kurulumu Kırklareli Merkez servis tarafından gerçekleştirildi. Kurulum esnasında yaşlı annem evde yalnızdı. Servis, kendisinden akım korumalı priz karşılığında 610 TL ücret istemiş. Bu priz olmadan kurulumu tamamlayamıyoruz şeklinde söylenmiş. Annem mecbur kalarak üstündeki bütün parasını servise vermek zorunda kalmış ve priz takılmış. Ürün satış aşamasında bu ekstra aparat için bana hiçbir bilgi verilmedi. Kurutma makinesini çamaşır makinesinin üzerine takabilmek için gerekli bağlantı aparatı nasıl ki ilk kurulumda ücretsiz takılıyorsa, bu akım korumalı prizin Dr. İhtiyaç görülmesi durumunda ücretsiz takılması gerekmez mi? Anneler Günü için anneme sürpriz olarak aldığım bu makine için annemden benim bilgim dışında zoraki para alınması beni anneme mahcup etti. Yaklaşık 19 bin tl'ye makine alıp, üzerine bir de 610 TL priz parası veriyoruz. Öncesinde hiçbir bilgilendirme yapılmadan, emrivaki bir şekilde yalnız yaşlı kadından 610 TL almak Arçelik'e hiç yakışmadı. Kaldı ki aynı akım korumalı prizin internet platformlarında satış fiyatı 300 TL bandında. Birkaç ay önce kendime kurutma makinesi aldığımda Arçelik servis bana bu şekilde bir akım korumalı prizin gerekliliğinden bahsetmemişti. Ayrıca benim makinemden çıkan koku aparatı annemin bugün kurulan makinesinden çıkmamış. Servise gidip ücret karşılığında almasını söylemişler. Yaşlı kadından nasılsa anlamaz denerek akım korumalı priz için 610 TL alan Arçelik'ten bu konuyla ivedilikle ilgilenmesini ve sorunun çözümünü bekliyorum.

Abidin sonuçtan çok memnun

Abidin
05 Kasım 2024 14:13
"Şikayetim Arçelik'e iletildikten 1-2 saat içinde müşteri temsilcisi tarafından arandım. Konuyla ilgilendiler, bir haftalık süreç boyunca birkaç kez aranarak bilgilendirildim. 11.11.2024 tarihinde sorunum çözüldü. Parça ücreti alınmadı, sadece montaj ücreti (500₺) alındı. Yaşadığımız sorun ve mağduriyetleri giderebilmemiz için bizlere böyle bir platformu sunan sikayetvar'a, şikayet sürecini takip eden ve sorunun çözülmesine yardımcı olan Arçelik çalışanlarına gönülden teşekkür ederim."
Arçelik Servis Koordinasyon Eksikliği Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

05 Ocak 17:32

08 Ocak 21:00
Arçelik Çamaşır Kurutma Makinesi Teslimat Sorunu
Arçelik Çamaşır Kurutma Makinesi Teslimat Sorunu
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 19:00
Arçelik Kurutma Makinesi Kurulumunda Yaşanan Mağduriyet

Arçelik Kurutma Makinesi Aparatını Vermiyor.

06 Temmuz 2023 16:14
Arçelik Kategorileri