Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Servisin Ürünlere Zarar Vermesi Kırıp Çizip İlgilenmemesi

02 Ağustos 2024 01:50

Arçelik'ten almış olduğum buzdolabı ve çamaşır makinesinde ciddi ses sorunu vardı. 6 yıldır buzdolabında aktif bir ses, böyle traktör çalışır gibi. Defalarca servisi aradık, gelip parçalar haline ayırıp sürekli parça değişimi yapıldı ama halen garantim mevcut bu arada ses aynı. Hatta dolabım bozuldu, buzlukta 15 bin liralık malzeme çöp oldu. Dolabı bir türlü değiştirmediler. 2 gün önce gereken yerlere başvurumuzu yaptık. İsterse bir yıl sürsün, peşini bırakmayacağım. Garantinin bitmesini bekliyorlar. Üstelik çamaşır makinesine kocaman bir çizik atıp ve buzdolabının içindeki bölmeyi kırıp gittiler. Hakkımı helal etmiyorum.

02 Ağustos 2024 14:02 (Şikayetten 12 saat sonra)
21 Aralık 2024 22:00

Arçelik'ten almış olduğum çamaşır makinesi ve buzdolabından hiç memnun kalmadım. Asla servis desteği alamıyorum. Garantim olmasına rağmen her hafta servis aramaktan sıkıldım. Ürünlerim arızalı ama servis boş boş gelip gidiyor, bir şey yapmıyor, üstelik zarar veriyor. Buzdolabımın içindeki bir bölmeyi takıp çıkarırken kırdı ama kabul etmiyorlar. Asla tüketiciye nasıl davranacaklarını bilmiyorlar, sadece para odaklılar. Alana kadar bir sürü vaat, aldıktan sonra garantinin hiçbir faydası yok. Herkes okusun bunu. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum, sonuç bekliyorum. Bir de böyle hakkınızı arıyorsunuz, uğraştırıyorlar. Ben tüketici olarak çok pişmanım.

İlay sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2024 23:24
Arçelik Servis Ve Ürün Kalitesinden Memnuniyetsizlik
Seyit sonuçtan hiç memnun değil

Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor, Sorun Çözülmüyor

10 Mayıs 2025 11:47
Ela sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesinin Arkasında Durmuyorlar.

09 Aralık 2023 18:24

Arçelik Çamaşır Makinesi Sorunları Bitmiyor