Emel sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 17:00

Yaklaşık altı ay önce aldığım ankastre ocağım, daha ikinci ayda rengi solup lekelendi. Yapılan her yemekten sonra silmeme rağmen hiçbir şekilde düzelmedi. Bulaşık makinesi deterjanlarına ve diğer aşırı kimyasal içermeyen temizleyicilerle silmeme rağmen lekeler çıkmıyor. Bugün servis elemanları geldiğinde, ocak ve fırın temizleyicileriyle denemelerine rağmen lekeler çıkmadı. Maket bıçağı ile denediklerinde de lekelerin gitmediğini gördüler. Ayıplı ürün olduğu için değiştirilmesini talep ettim. Daha sonra yapılan geri dönüşte, sadece ocak başlığının yuvarlak kısmının değiştirileceğini ve geri kalan işlemler için ücret talep edileceğini bildirdiler. Bu arada, bu altı ayın zaten ilk iki ayında bu durum meydana geldi. Sağlık sorunlarım nedeniyle bu süre zarfında servisi çağırabildim ve ürünün değiştirilmesini talep ediyorum. Tüm resmi evraklarım elimde bulunmaktadır. Arçelik markasına güvenerek tüm beyaz eşyalarımı bu markadan aldım ancak hepsi kusurlu çıktı. Bulaşık makinesi yamuk, fırın kapağı sorunlu ve buzdolabı su akıtıyor. Arçelik markasından pişmanlık duyuyorum. Ayrıca, bu sorunlar için her biri ayrı bir süreç gerektiriyor. Ödeme alırken ve zam yaparken iyi olan markanın, ürünlerinin arkasında durmasını bekliyorum.

02 Mart 2024 09:13 (Şikayetten 16 saat sonra)
Emel
02 Mart 2024 11:49

Ücretli değişim için geri dönüş sağladınız için teşekkürler ücretli olduktan sonra ne anlamı kaldı? O zaman 2. El alıp başlıklarını değiştirseydim oda yeni gibi olurdu Arçelik almak pişmanlık kimseye de tavsiye etmiyorum tüm ürünlerim ayıplı geldi bir daha asla Arçelik almam

Emel
02 Mart 2024 11:52

Bir de sözde expert clean özellikliydi bir de olmasa herhalde ne olurdu bilemedim

İlyas sonuçtan hiç memnun değil

İlyas
10 Temmuz 2024 12:35
Arçelik Ten Aldığımız Ankastre Ocak Sorunu Çözülmüyor
Güler sonuçtan hiç memnun değil

Güler
28 Şubat 2024 14:04
Arçelik Ankastre Ocak Yanması/soyulması
Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

Aslıhan
04 Ağustos 21:17
Arçelik Ankastre Ocakta Geçmeyen Lekeler Ve Kalıcı İz Sorunu
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Arzu
01 Mayıs 2024 11:28
Arçelik Ankastre Fırın Lekeleri
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
12 Eylül 2024 21:04