Arçelik Klima Dış Ünite Sesli Çalışması

28 Temmuz 2024 14:15

Merhaba klimanın dış ünitesinden hiç memnun değiliz Servis geldi kompresörünü değiştirmesine rağmen ses daha kötüye gitmeye başladı tekrar tekrar servisi çağırdığımda beni arayıp gelince hiçbir şey yapamayacağını gelmek istemediğini söylüyor ve ayrıca çağrı yapıyor bırakıyor Evde yoktunuz diyor Biz Arçelik aldığımız günden beri çok pişmanız ilgi alaka sıfır müşteri hizmetleri de servise yönlendiriyor kısır döngü gibi tekrarlanıyor artık yetkili birinin ilgilenmesini istiyorum ve dış ünitenin yenisini talep ediyorum Fakat bunu serbest hiçbir zaman Arçelik'e bildirmiyor su akıtmadığı halde su akıtıyor diye arıza kaydı oluşturuyor

28 Temmuz 2024 14:24

2 gün önce servisin gelmesi gerekiyordu fakat gelmek istediğini söyleyip bizde itiraz edince kendisi yarın akşamüstü başka birini göndereceğini söyledi fakat ne gelen var ne giden Bandırma Levent servisidir kendileri. Geçen haftalarda da geleceklerdi çağrı yaptı açmadınız aradık dediler 1 ay oldu inşallah gelecekler bütün mahalle dış üniteyi dinliyor müşteri hizmetleri benim işimi çözemiyor yetkili birinin ilgilenmesini istiyorum

29 Temmuz 2024 10:14 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

1 Ağustos 2024 11:10

Hemen dönüş yapıldı fakat 1 aydır bekliyorum servisi zaten şimdi de randevu oluşturuldu 1 ay sonraya verildi.

5 Ağustos 2024 16:46

Bir aydır gelmelerini bekliyoruz gelmiyorlar Üstüne üstlük randevuyu Bir ay daha ertelediler ve gelen mesaj bu Nasıl böyle bir şey olabiliyor evime gelen giden olmadı ve klimamız Arçelik müşteri memnuniyeti sıfır

Berber Dükkanında 18.000 BTU Klimanın Yetersizliği Ve Çözüm Talebi

Arçelik 18325 18.000’lik klimayı berber dükkanım için ikinci el olarak, garantisi devam ettiği için aldım. Alırken görüş...

Berber Dükkanında 18.000 BTU Klimanın Yetersizliği Ve Çözüm Talebi
1 Destek2 Yorum

Arçelik Montaj Servisinde Hata Yükleme Ve Ek Ücret Talebi

Arçelik’ten yaklaşık 70.000 TL ödeyerek 8866271100 18325 klima 18K-DIŞ ünite model bir klima satın aldım ve iki haftadır...

Tümünü Gör
Arçelik Hatalı Klima Montajı

Arçelik HatalıKlima Montajı

Arçelik Klima Arızası, Su Akıtma Sorunu!

Arçelik KlimaArızası, Su Akıtma Sorunu!

Bahar
Arçelik Şikayetçiyim Servislerinizden!

ArçelikŞikayetçiyim Servislerinizden!

Muhammed
Arçelik Klimalarda Bitmeyen Sorun🛑🛑

ArçelikKlimalarda Bitmeyen Sorun🛑🛑

Melike
Arçelik Klima Dış Ünitesi Gürültüsü!

Arçelik Klima DışÜnitesi Gürültüsü!

Tural
Arçelik 18000 BTU Klimam Resmen Çöp Oldu