Arçelik Klima Dış Ünite Sesli Çalışması

28 Temmuz 2024 20:58
28 Temmuz 2024 14:15

Merhaba klimanın dış ünitesinden hiç memnun değiliz Servis geldi kompresörünü değiştirmesine rağmen ses daha kötüye gitmeye başladı tekrar tekrar servisi çağırdığımda beni arayıp gelince hiçbir şey yapamayacağını gelmek istemediğini söylüyor ve ayrıca çağrı yapıyor bırakıyor Evde yoktunuz diyor Biz Arçelik aldığımız günden beri çok pişmanız ilgi alaka sıfır müşteri hizmetleri de servise yönlendiriyor kısır döngü gibi tekrarlanıyor artık yetkili birinin ilgilenmesini istiyorum ve dış ünitenin yenisini talep ediyorum Fakat bunu serbest hiçbir zaman Arçelik'e bildirmiyor su akıtmadığı halde su akıtıyor diye arıza kaydı oluşturuyor

28 Temmuz 2024 14:24

2 gün önce servisin gelmesi gerekiyordu fakat gelmek istediğini söyleyip bizde itiraz edince kendisi yarın akşamüstü başka birini göndereceğini söyledi fakat ne gelen var ne giden Bandırma Levent servisidir kendileri. Geçen haftalarda da geleceklerdi çağrı yaptı açmadınız aradık dediler 1 ay oldu inşallah gelecekler bütün mahalle dış üniteyi dinliyor müşteri hizmetleri benim işimi çözemiyor yetkili birinin ilgilenmesini istiyorum

29 Temmuz 2024 10:14 (Şikayetten 13 saat sonra)
01 Ağustos 2024 11:10

Hemen dönüş yapıldı fakat 1 aydır bekliyorum servisi zaten şimdi de randevu oluşturuldu 1 ay sonraya verildi.

05 Ağustos 2024 16:46

Bir aydır gelmelerini bekliyoruz gelmiyorlar Üstüne üstlük randevuyu Bir ay daha ertelediler ve gelen mesaj bu Nasıl böyle bir şey olabiliyor evime gelen giden olmadı ve klimamız Arçelik müşteri memnuniyeti sıfır

Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Özkan
15 Kasım 2025 01:30