Ahmet sonuçtan memnun değil

Arçelik Fırın Kapağı Titremesi

19 Mart 2024 15:09
18 Mart 2024 18:51

Arçelik fırınımız çalıştığı zaman kapağı kapatınca titreme yapıyordu. Servisten geldiler kapağı söktüler araya cam eklediler gittiler. Şu an kapak içindeki cam sallanıyor ve ses yapıyor. Servis elemanları buradayken söylememe rağmen böyle oluyor dediler gittiler. Parasını verdiğim üründen hizmet alamıyorum. Servis elemanları çok kötü. Kimsenin umurumda değil.

19 Mart 2024 16:40 (Şikayetten 1 saat sonra)
23 Mart 2024 15:08

Merhaba. Şikayetimden sonra arandım, sorunumun çözüleceği söylendi. 2 kere yeniden randevu oluşturmalarına rağmen servisten ne gelen var ne giden. Ben bu hizmet anlayışını kabul etmiyorum.

17 Nisan 2024 15:44

Ürün değişimi yapılarak sorunum çözüldü. Teşekkürler.

Muhittin sonucu yetersiz buldu

Muhittin
04 Eylül 2025 20:09
Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik'ten Haksız Kurulum Ücreti Ve Garanti Başlatılmaması

Gülsüm
05 Kasım 2025 11:28
Arçelik'ten Haksız Kurulum Ücreti Ve Garanti Başlatılmaması
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Kullanılmayan Fırının Dış Camı Kendiliğinden Patladı Ve Garanti Kapsamında Ücretsiz Değişim Talebi

Sercan
06 Şubat 17:42