Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Derin Dondurucu Boya Hatası

01 Haziran 2023 16:52

Yeni aldığım Arçelik derin dondurucunun boya hatasını fotoğraf ve videosunu Arçelik ile paylaşmama rağmen Arçelik hiç kullanmadığım ürünü değişim yapmıyor. Üstelik beni suçlayarak 15 gündür teslim aldığım ve hiç kullanmadığım ürünü gerekiyorsa teknik inceleme yapılarak ürünün değişimini ve mağduriyetimin giderilmesini talep etmeme rağmen Arçelik bu konuda hiçbir girişimde bulunmadı.

09 Haziran 2023 18:31

Maalesef Arçelik markasına güvenmemin pişmanlığını yaşatıyorlar yeni aldığım ve hiç kullanmadığım derin dondurucunun imalat hatasını boya akmasını benden kaynaklı olduğunu söyleyerek değişim yapmadılar ayıplı defolu malı satıp Tüketici Hakem Heyeti'ne başvur diyorlar. Resimleri ve videoyu bir daha ekliyorum demek ki servis ürünü getirdiğinde dedektif gibi hata var mı diye bakmamız gerekiyormuş. Çağrı merkezinden açtığım kayıtları Sincan servisi mükerrer kayıt diye iptal ediyor sanki servis Arçelik'i yönetiyor gibi

Ek
Ek
01 Haziran 2023 19:29 (Şikayetten 2 saat sonra)
06 Haziran 2023 10:23

Ben halen çözüm bekliyorum para vererek aldığım ürünü halen kullanamıyorum değişim bekliyorum Arçelik gibi bir marka bunu nasıl çözmez anlamadım

08 Haziran 2023 15:26

Arçelik sorunumu çözemediği gibi yeni aldığım ve hiç kullanmadığım ürün ile ilgili Sincan servisi Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmamı öneriyor

İdris
31 Temmuz 2023 23:30

30 Temmuz 2023 10:51
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2023 19:13
Hatice sonuçtan çok memnun

Hatice
28 Haziran 2024 18:42
"Müşteri temsilcilerine nezaketli ve sabirli yaklaşımları için çok teşekkürler ediyorum."
Mediha sonuçtan hiç memnun değil

Mediha
22 Şubat 2024 15:58