Arçelik Çamaşır Makinesinin Kronik Hastalığı Takır Tukur Ses Yapması

17 Nisan 2023 00:35

Arçelik 8100M model Çamaşır makinesi aldım almaz olaydım. Aldığım günden itibaren sıkmaya geçerken ve sıkma işleminde Tak, Tak, Gum, Gum diye çok şiddetli ses yapıyor. Garanti devam ettiği için Servise haber verdim ve ürünün iade ya da değişim talebinde bulundum. Ama bilindik Türkiye usulü sadece satıncaya kadar olan o caf caflı formalite garanti şartları yerine önce tamir işlemi sonrasında arıza devam ederse bakarız cevaplı garantiye dönüştü. Neyse tamir için servis götürdü ve bazı parça değişimleri olduğu ve arızanın düzeldiği söylenerek tekrar getirdiler ve kurdular. Fakat 1 hafta kadar sonra yine aynı sorun biraz daha fazla şekilde tekrar olmaya başladı. Bende artık direkt buradan yazıp Arçelik'e bildirmek istiyorum. Lütfen sara hastası bu makinenizi alıp ya ücret iadesi ya da sıfır hasta olmayan bir makineyle değiştiriniz. Lütfen Ömrümde ilk kez Markanıza güvendiğimize pişman etmeyiniz. Alman malı 2 makinem daha var ama utanıyorum bu makineyi böyle görünce onların yanında. Video görüntülerini de yayınlıyorum ki alacak insanlar iyi düşünsün. Tüketici Mahkemesi'ne vermeden Önce sizlere ulaşmak için buradan yazdım. Gereğinin yapılmasını aksi halde video görüntüleriyle birlikte Mahkemeye başvuracağımı bildiririm. Arz ederim.

17 Nisan 2023 11:38 (Şikayetten 11 saat sonra)

Yağmur sonuçtan çok memnun

Arçelik Makinesi Bozuk Çıktı!

Yağmur
08 Ağustos 2025 16:33
"Ürünün kazanını değiştireceklerini söylediler çok şükür 3 yılım sonunda ürünü güncellemeye alacaklar çok mutluyum değişiceğine dair"

Sultan
08 Mayıs 2025 20:32