Osman sonuçtan çok memnun

28 Ağustos 2024 12:06
Osman'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler şikayet var ve Mersin Yenişehir Arçelik Teknik servis çalışanlarına”

Merhabalar, 2 ay önce Mersin Duman Ticaret'ten 3 adet Arçelik ürün satın aldım. Buzdolabı, kurutma makinesi ve derin dondurucu. Ve buzdolabımda en üstteki lastiği her kapak açılınca yerinden çıkıyor ve kapı kapanmıyor. Devamlı sandalye ile oraya yükseğe bakıp lastiğini yerine el ile oturtmak gerekiyor. Bu durumu gördükten sonra yetkili servisten servis talep ettim. Mersin Anıt Şube Teknik Servisinden gelen servis arkadaş, normalde öğleden sonra gelecek olan arkadaş, sabah 9'da beni aradı, 9-30buçuk, 10 gibiydi. Geldi, direkt evin içine galoşsuz bir şekilde girdi. Buzdolabının arızasını söyledim. Üstteki lastik çıkıyor, bu çok normal dedi. Lastik tabii ki çıkacak dedi, siz de elinizle bunu takacaksınız dedi. Dedim sen benimle dalga mı geçiyorsun. Siz evinizde veya insanlar bu şekilde mi yapıyor dedim. Devamlı sandalye ile en üstte elinizle mi takmak gerekiyor bunu. Evet dedi. Bunu her çıktığında siz elinizle takacaksınız bu çok normal bir şey. Tamam dedim evimden çık git dedim. Benimle dalga geçemezsin dedim. O zaman bu işlemin normal olduğuna ait bir evrak ver bana dedi. Evrak falan da vermiyorum, ne yapıyorsan yap dedi. Evimden kovdum kendisini. Çünkü sabahın dokuzunda gelip insanların evine girip yetkili servis adı altında dalga geçip gitmesi hiç hoş bir şey değil. Gerekli işlemlerin yapılmasını, bu arkadaşa gerekli incelemelerin başlatılmasını ve benim sorunumun giderilmesini sizlerden rica ediyorum. Bu normal bir şey değil. Siz buzdolabı açtığınız zaman elinizle lastiğini yerine oturtamazsınız. Lastik ya yırtıktır ya da başka bir problemi vardır. Ama yerinden çıkıp duruyorsa burada bir lastikte problem var. Yani bu normal bir şey değil. Arkadaşın dediği gibi normal değil. Siz her açıp kapattığınızda buzdolabı lastiğini elinize takmazsınız. Teknik servis çözüm üretmek ve problemi gidermek için vardır. İnsanların aklıyla alay etmek için değil.

28 Ağustos 2024 12:41 (Şikayetten 34 dakika sonra)
09 Eylül 2024 14:52

Teşekkürler şikayet var ve Mersin Yenişehir Arçelik Teknik servis çalışanlarına

Cengiz

O kapıda başka yerden çıkma olmasın da başıma geldi biliyorum.

Cengiz

Kardeş hiç vakit kaybetmeden doğruca Tüketici Hakem Heyeti'ne git durumunu anlat. İnternet üzerinden de bu işlemi halledebilirsin resimlerini mutlaka yükle. Hakem Heyeti kararından sonra da hemen firmaya gitme iki ay bekle. Ücret iadesini yeni cihaz mı bunun kararını da vermelisin.

Teşekkürler Kapı Komple Değişti

Dinçer sonuçtan çok memnun

Dinçer
05 Haziran 2024 15:25
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
24 Temmuz 2023 14:03
Arçelik Pişmanlıktır! Paranıza Yazık
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
23 Temmuz 2024 18:39