Gülistan sonuçtan hiç memnun değil

Gülistan
02 Haziran 2024 11:38

Arçelik'ten ikinci bulaşık makinemizi kullanıyoruz. Bundan öncekinde de bunda da yine aynı problemi yaşadık. Bu bulaşıkları koyduğumuz sepetleri Allah rızası için pasa dayanıklı yapın. Bunlar neden paslanıyor? Bizim sağlığımız neden önemsenmiyor? Gerçekten bunu anlamıyorum. Yani biz millet olarak ne zaman düzeleceğiz bilmiyorum. Neden Arçelik markasının bulaşık makinesinin sepeti paslanıyor? Neden biz bu paslı sepetlerden bulaşıklarımızı yıkayıp sağlığımızı tehdit altına alıyoruz? Bunu bir çözün yeter. Bundan 10 yıl önce, hatta 10 yıldan daha uzun süre önce aldığımız bulaşık makinesinde de aynı problem oldu ve bundan dört yıl kadar önce aldığımız bulaşık makinesinde de aynı problem var. Gerçekten yeter.

02 Haziran 2024 18:31 (Şikayetten 6 saat sonra)
Gülistan
20 Mart 19:40

Benimle bu konuda herhangi bir şekilde iletişime geçilmedi hiçbir şekilde bana dönüş sağlanmadı şu anda size dönüş yapacağız diye bir mesaj atmışlar Yazık çok yazık göz boyuyorsunuz sadece

Belgin

Benim Arçelik 6333 bulaşık makinem 2. Yıl garanti bitmeden suyun gittiği yerdeki plastik parça parçalandı. Yarısı çelik yarısı plastik yapılmış... Neymiş deterjanlar çürütüyormuş. Neyse ki değiştirdiler. Sonra 3. Yılında sepetlerin üst çubukları paslandı şimdi 4. Yılında sepetleri ters çevirip baktığınız da komple boya kalkmış paslı... Tabii garanti bitti sepetlere de bulaşık makinesi parası istiyorlar. Planlı eskitmenin de bu kadar hızlı olması yazık yazık. Alacak olanlar görsün diye yazıyorum. Paranız 2 yılda çöp.

Demet
11 Mart 00:44
Arçelik Bulaşık Makinesi Paslanma Sorunu Ve Yüksek Servis Ücretleri
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
06 Kasım 2024 12:53
Arçelik Bulaşık Makinesi Sepetleri: Paslanma Ve Kalitesiz Yedek Parça Sorunu
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
22 Haziran 2024 10:10