Ilgım
29 Mart 2024 12:18

Arçelik'ten 22.03.2024 tarihinde almış olduğum 'omd d 611 eb' marka ocağım aspiratör ile ocak mesafesinin yasal sınırın altında kaldığı belirtilerek servis tarafından takılmamış olup, mahalleden bir ustaya bağlatıp kullanabilirsiniz diye bizi yönlendirdiler. X bir yerde bağlantısı yapıldıktan sonra Arçelik marka ocağın gözlerinden birinin bozuk olduğunu öğrendik. 2 günlük ocağımıza tekrar servis çağırdığımızda yapılan hizmetin ücrete tabii olduğunu ve servis tarafından bağlantısı kurulmadığı için garantisi başlamadan servisten çıkartıldığımızı öğrendik. Önceki ekipler bizi yanlış yönlendirip garanti konusunda bilgi vermediği için servis kapsamında ürünün tamiri ve iadesinin mümkün olmadığı söylendi. Ekiplerin yanlış yönlendirmesiyle mağdur edildim. Bozuk ocağa bir de para verip bağlantısını yaptırdım. Mağduriyetimin bir an önce çözülmesini istiyorum. Benim mağduriyetimi başkalarının da yaşamasını istemediğim için paylaştım.

29 Mart 2024 12:58 (Şikayetten 40 dakika sonra)

30 Eylül 2024 16:18
Bekir sonuçtan memnun

25 Mayıs 2024 10:29
"Keşke bu noktaya gelinmeseydi iş İnternet'e düşmeseydi daha önce çözülseydi yine de çözüldüğü için Arçelik'e kısmî teşekkür ama Şikayetvar'a çok teşekkür"

05 Aralık 2023 14:30
Arçelik Hatalı Ürün ve Yetkili Servis İşbilmezliği
Gülay sonuçtan memnun

Gülay
27 Şubat 2024 14:19
"Ücret iade edildi teşekkür ediyorum, ancak şikayet söz konusu olmasa muhatap bulabileceğimi düşünmüyorum."
Arçelik Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru