Aylin sonuçtan çok memnun

Arçelik Avcılar Akgün Ticaret Bayisi Yanılttı

07 Şubat 2024 00:08
Aylin'in Teşekkür Mesajı
“Avcılar akgün suleyman bey ve bütün çağrı merkezi çalışanlarınıza çok teşekkür ederim nurcihan hanim çok ilgilendi Firuzköy teknik serviste ki personelinize çok teşekkür ederim çok ilgilendiler”

Avcılar Akgün Ticaret'ten alışveriş yaptım, fırın, airfryer, süpürge aldım 3 ürün de bozuk çıktı, asla söylediklerini yapmıyorlar servisin geleceğini söylediler ona göre değişim yapacaklarını söylediler şimdi de yok değişim olmuyormuş bir ayı geçmiş gibi beni oyalıyorlar asla hakkımı helal etmiyorum, resmen beni kullandılar iyi niyetimi kaç kere servisi söyledim airfryer kapağını değiştirmiş bir şekilde getirdiler yağlar içinde pislik içinde kendi arkadaşları da gördüler şimdi bunları inkar ettiler Akgün Ticaret'te çalışan s** hanım bütün söylediklerini inkar etti ben öyle bir şey demedim dedi Allah'a havale ediyorum bütün şikayetlerimi de yapacağım anayasa mahkemesine bile gideceğim bununla ilgili.

07 Şubat 2024 22:36

Asla bu markadan alışveriş yapmayın hele ki Avcılar akgün ticaretten her gün her şeye başvuracağım şikayetimi edeceğim asla urununlerın arkasında durmuyorlar Tüketici Hakem Heyeti'ne. Başvurdum neler gerekiyorsa yapacağım Allah benim paramı akgün ticarete yedirmesin resmen mağazadaki bozuk ürünleri bana getrmişler

07 Şubat 2024 13:30 (Şikayetten 13 saat sonra)
07 Şubat 2024 22:36

Beni bir kere aradınız tekrar dönüş yaptım aramadınız bile hep şikayet edicemmmm sizi

07 Mart 2024 14:23

Safiye
13 Eylül 2023 17:40
Osman sonuçtan çok memnun

19 Ocak 2024 19:42
"Teşekkürler ürünlerim elime ulaştı ilginiz için teşekkür ederim"
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
11 Ağustos 2024 17:32

07 Eylül 2023 13:21
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 12:06
Arçelik Kategorileri