910 KMG durmazlar

30 Aralık 2024 14:53

"Teşekkürler sorun çözüldü"

Sinan
31 Ağustos 2024 15:54

"Öncelikle makinemiz de oluşan arıza giderildi. Bura dan Arçelik müşteri temsilcisi eda hanıma gerçekten konunun sonuna kadar takipçisi olarak çözüme ulaşmasını sağlamıştır gerek beni arayarak gerekse yetkili servisi arayarak çözüme ulaştık kendine buradan da teşekkür ediyorum. Bir teşekkür de Devrek Arçelik yetkili servisi sahibi Mustafa abi ye ve çalışanlarına çok teşekkür ederim bir şekilde mağduriyetimizi gidermişlerdir. Bir şekilde Arçelik üstüne düşeni yapmış ve mağduriyetim. Giderilmiştir herkese çok teşekkür ederim"

Kehribal
28 Ağustos 2024 17:47

Fatma
21 Ağustos 2024 09:41
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
09 Ekim 2023 23:08
Oya sonuçtan memnun

Oya
10 Haziran 2023 17:40

"Genel müdürlük tarafına hızlı geri dönüş sağlandığı için sadece o ekibe teşekkür ederim."

Arçelik Kategorileri

Marka Profili

Arçelik 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Pro üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %98
Marka Karnesini Gör

Çok Karşılaştırılanlar

Arçelik 910 KMG
Arçelik 910 KMG
Yeni karşılaştırma için model ekle
Karşılaştır

Kurutma Teknolojisi Isı Pompalı
Kırışıklık Önleme exist
Filtre Temizleme Uyarısı exist

Marka Profili

Arçelik 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %98
Marka Karnesini Gör