Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Altus Çamaşır Makinesi Körük Lastiği Sorunu

20 Haziran 2023 21:28

Altus çamaşır makinesi körük lastiği sorunu. İki ay önce çamaşır makinesinin körük lastiği yırtıldı. Arçelik müşteri hizmetlerini aradım ve lastik siparişi verdim.

600 TL ödeme yaptım. Hatay İskenderun'da ki Raif Paşa Arçelik bayisi beni aradı ve ürünü teslim almaya kayınpederimi gönderdim. Siz mi takacaksınız dediğinde amca 'Basit bir şey, siz kendinizde takarsınız. Eleman az, boşuna 300 lira vermeyin' demişler. Ben de akşam eve gittiğimde usta çağırıp taktırdım.

Tam 66 gün oldu. Takılalı bugün sabah kalktığımda mutfağımı su basmıştı. Makineye baktığımda lastiğin yırtıldığını gördüm. Raif Paşa Arçelik bayisini aradığımda bana 'Servis çağırmadan taktığınız için kullanıcı hatasından dolayı servis gelip ücretli bir şekilde bakması lazım' dediler.

Ben bu lastiği kemirdim mi de kullanıcı hatası oluyor. Aldığımdan beri 10 kez makine çalışmadı bile.

21 Haziran 2023 11:56 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

08 Temmuz 2023 19:06

Her gün Arçelik müşteri hizmetleri tarafından farklı farklı müşteri temsilcisi aradı defalarca aynı şeyleri anlattım en son bugün 8 dakika önce arandı böyle bir şey mümkün değildir ücretsiz servis gönderemiyoruz denildi yani kısaca verilen parayı boşa gitti demeye çalıştı gerekli yerlerle iletişime geçeceğim dediğimde ise istediğinizi yapın ama bir şey çıkmaz dedi burada deprem bölgesinde yaşıyoruz bu kadar mı yokuş yapılır Arçelik ve Altus adlı markalara yakışmayacak hareketler insanlar burada acı çekiyor insanlara yardımcı olun inanın siz kazanırsınız

Aslıhan

Altus Çamaşır Makinesi Su Akıtıyor

Özlem
03 Ekim 2023 09:20
Altus Çamaşır Makinesi Su Akıtıyor
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
30 Temmuz 2024 12:41