Altus Buzdolabı Sürekli Hata Verme

Altus Buzdolabı Sürekli Hata Verme
Cumhur
22 Ağustos 2024 16:08

Merhaba 1 yıl önce Altus alk 471 xi marka model buzdolabı aldık. 1 yıl içinde sürekli olarak e 13 hatası veriyor. Sürekli olarak servis çağırıyoruz servis hatayı düzeltiyor sonra hata yine başlıyor. Cihazımızın değişimini istediğimiz halde servis bunun mümkün olmadığını söylüyor. Cihazdan soğutma anlamında da verim alamıyoruz. Sorunumuzun acilen çözülmesini istiyoruz.

24 Ekim 2024 12:48

1 sene önce Altus'tan aldığımız buzdolabı 10. Kezdir aynı hatayı veriyor. Firma cihazın değişimini istememize rağmen bu değişim işlemini gerçekleştirmiyor. Firma 3-4 gelişte fan değişimi, kart değişimi vb. İşlemler yapmasına rağmen aynı hata oluşmaya devam ediyor. Biz buzdolabının değişmesini istiyoruz artık.

Ek
23 Ekim 2024 17:33

1 yıl önce aldığımız Altus marka buzdolabında 10. Kezdir aynı hatayı alıyoruz. En son yine buraya yazdığımızda çözdük denildi ana kart değişikliği de yapıldı yine aynı hatayı aldık. Buzdolabını değiştirin diyoruz ama değiştirmiyor firma bu sorunumuz çözülsün istiyoruz artık.

Ek
27 Ağustos 2024 13:45 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Orkhan sonuçtan memnun

Orkhan
17 Eylül 2024 23:10
"Teşekkürler"
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Buzdolabı Değişimi İçin 20 Gündür Bekliyorum

Zehra
19 Temmuz 2025 14:47

Nurselin
17 Haziran 2024 19:45
Suna sonuçtan hiç memnun değil

Suna
09 Ekim 2024 11:53
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
08 Mart 2024 22:25