Barış sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Yanıltıcı Kredi Teklifi İle Mağduriyet Yaşadım

Akbank Yanıltıcı Kredi Teklifi İle Mağduriyet Yaşadım
Barış
10 Ağustos 2024 03:35

50 bin TL faizsiz kredi reklamı çıktı, ben de başvurdum. Gün içinde 0850 640 07 48 numaralı bir numara aradı ve bankadan aradığını söyledi. Bütün bilgilerimi güncellememiz gerekiyor dendi. Ben inanmadım ve neden gerçek banka numarası ile aramıyorsunuz dedim. Verdikleri cevap, 'Bu bizim banka numaramız efendim, diğer numaradan da arayabiliriz' oldu ve normal banka 444 25 25 numarası ile aradılar. Çok kısa bir konuşma idi. Hemen konuşup kapattılar. Ses benzerliği çok olduğundan anlayamadım. Tekrar 850 ile başlayan numaradan aradılar ve bu durumda inandım. Ben büyük bir şirkette çalışıyorum, Philip Morris International sigara fabrikasında çalışıyorum ve Akbank ile anlaşmalı. Bu anlamda ciddi bir itibar kaybı yaşadım. Çalışanlardan önceden mağdur olanlar da var, bu durumu iş yerinde paylaştım. O numara aradı ve İşCep numarası şifremi denemek için göndereceğini söyledi. Birkaç defa sıfır faizli krediyi tanımlamam için gerekli dedi ve ek hesaptan kredi çekip ek hesabı boşaltıp 80 bin TL gibi bir zarara uğradım. Bir aydır herhangi bir bilgi veya ilgi yok, kimse ilgilenmiyor. Gönderilen hesaplar belli ama hesapları hala aktif. Bu konuda mağdurum, kişiler ve Akbank olumlu dönüş yapmadı. Süreci sosyal medyadan ve iş yerinden Akbank'ı şikayet edeceğim. Sonuçta bu para benim, ödemeyeceğim bir meblağ olabilirdi ya da bütün birikimim gidebilirdi. Mağdurum, bunu da sosyal medya ve devlet kuruluşlarına şikayet ettim. Umarım benim gibi mağdur olan insanlar olmaz. Reklam ile kişi ve şahısları görsele bırakıyorum.

Sedef sonuçtan hiç memnun değil

Sedef
02 Mayıs 2024 21:45

Nihal
16 Kasım 2024 01:51
Akbank Müşteri Hizmetleri İle Yaşanan Güven Sorunu
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Akbank'ta Güvenlik Zafiyeti Mağduriyeti!

Özkan
01 Aralık 2024 21:47
Akbank'ta Güvenlik Zafiyeti Mağduriyeti!

Erdal
15 Ocak 2025 12:58

Akbank Reklamla Hesap Güvenliği Sorunu Ve Mağduriyet!

Hüsamettin
14 Ocak 2025 11:05