30 Ekim 2024 12:57

09.10.2024 tarihinde teslim aldığım 986193 numaralı sipariş ürünlerim kutudan eksik ve hasarlı gönderildiğini fark ettim. Konu ile ilgili 0850 755 19 59 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak kayıt oluşturdum. Tarafıma attıkları e-maile istinaden ürün görselleri ile geri dönüş yaptım. Ürünü iş yerindeki çalışma arkadaşım Y*K* teslim almıştır. Ürünün ilk baktığınızda bir problem yokmuş gibi gözüküyor. O yüzden arkadaşım bir hasar görmediği için hasar tespit raporu tutturmamıştır. Ürünü ben aldığımda dikkatimi çeken kolinin üzerinde Sendeo yazılı koli bandı vurulması. Ve detaylı baktığımda koli açılmış üstü bantlanmış. Sizlerin irsaliye gibi etiket vurulan kısımda darbe yok. Görselleri sizlerle paylaştım. Kolinin içerisinden 2 adet ürün eksik çıktı. El kremim ve Makyaj Temizleme setim yok. Diğer 2 setimdeki kremler ezilmiş ben düzeltim derkende coğu dışarı aktı kremlerin ziyan oldu. Bugün 30.10.2024 aradan 21 gün geçti 3 kere ara ara aradım ancak sürecin devam ettiği söylendi. Sabırla bekledim bugün en son aradığımda çağrı merkezinden ki kişi tekrar benden kayıt oluşturmamı bir önceki kaydımın gözükmediğini söylemektedir. 21 gün bir fiil beni bekleterek mağdur ederek üstüne tekrar kaydımın olmadığını söylemeleri ödemiş olduğum ürünlerin üzerine konmalarını daha fazla bekleyemeyeceğim ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım. Kurumsal gibi gözüküp müşteri mağdur eden bir firma görmedim. Yazıklar olsun Yves Rocher!

30 Ekim 2024 13:20 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz tecrübe nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebinize ilişkin en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

01 Kasım 2024 09:42
Nagehan
Nagehan
04 Kasım 2024 10:14

Merhaba müşteri temsilciniz Gökçe Hanım aradı süreci bizzat kendi takip ettiğini ve hala değerlendirmenin devam ettiğiniz söyledi. Ancak hala sonuca bağlanmadı. 5 gün sonra tam 1 ay olacak ve şaka gibi 1 ay boyunca beni mağdur ettiler.

Sare sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 14:26

23 Kasım 2023 17:11
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 12:10

01 Mayıs 2024 00:09