Özge sonuçtan çok memnun

Vodafone Tarife Fiyatlarının Eski Abonelere Özel Aşırı Artması

12 Haziran 2024 21:41
Özge'nin Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetlerinden arandım yeni ve çok daha uygun bir paket seçimiyle çözüme kavuştum. Teşekkür ediyorum.”

Seneler önce hattımı Vodafone'a taşıdım. Her sene fiyat arttırılarak yeni paketler tarifeler önerildi ve makul olanı seçerek aboneliğimi devam ettirdim. Bu sene ise 177,40 TL olan paketim taahhüdüm bitmesiyle 560 TL olarak güncellendi. Geçebileceğim olarak önerilen paketlerin en düşük fiyatı ise 530 TL. Benimle aynı paketi kullanan kardeşimin ise paket fiyatı 360 TL olarak güncellenmiş. 177,40 liralık paketin bir sene de 560 TL olması ve adamına göre fiyat belirlenmesi etik dışı. Bu fiyatlandırmanın düzeltilmesini istiyorum. Aynı paket ve tarifelere faklı fiyat ve fahiş zam politikası Vodafone'a sadece müşteri kaybettirir şayet diğer operatörlerde de hattını taşıyana çok daha uygun tarifeler mevcut.

18 Haziran 2024 10:32 (Şikayetten 5 gün sonra)
18 Haziran 2024 10:32
Özge
Özge
18 Haziran 2024 11:08

30 Ekim 2024 19:25
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2024 09:35
Selim sonuçtan çok memnun

24 Haziran 2025 15:09
vodafone-tarifelerinde-fahis-zam-ve-indirim-eksikligi-2.jpg
vodafone-tarifelerinde-fahis-zam-ve-indirim-eksikligi-1.jpg
Sergen sonuçtan çok memnun

Sergen
18 Eylül 2024 13:09
"Telefonla görüşme sağlayan arkadaş çok ilgili ve alakalıydı konuya hemen çözüm getirdi. Teşekkürler..."
Feyzi sonuçtan çok memnun

05 Aralık 2023 11:15
"Sorun çok hızlı bir şekilde çözüme kavuştu teşekkürler"

Vodafone Kategorileri