Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Vestel 58" Android TV Hk.

11 Eylül 2024 17:09

Vestel marka 58" TV geçen yıl kapattığımda bazen birkaç dakika sonra ya da 1 saat sonra kendiliğinden açılıyor. Vestel Android versiyonu güncelledi, bağlantı yapıldı. Açık bırakın vs. dediler. Çözdüler fakat aynı sorun yine yapmaya başladı. Ayrıca TV'nin kullanımı çok kötü, kanallar arası geçiş çok yavaş, açılışı çok yavaş.

16 Eylül 2024 09:40 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz için teşekkür ederiz. Şikayetvar platformda kayıtlı olan iletişim bilgilerinizden ne yazık ki ürün / hizmet geçmişinize ulaşamadık. Hizmet talepleriniz için 7/24 açık olan tüm iletişim kanallarımızı hatırlatmak isteriz. Vestel’le OLUR, Neden OLMASIN?

16 Eylül 2024 09:58

Bir toplantıdaydım konuşamadım, hemen cevap yazmışsınız, aradığımda sorunun çözüleceğine inanmıyorum çözülse bile 3-5 aylık bir çözülme olacak aynı geçen yol kı gibi.

Nihat
Nihat

Vestel 58U9500 TV kasıyor dakikalarca donup kalıyor. Netflix aşırı kasıyor. Fişi çekip takınca ekran geliyor gibi ama bir süre sonra yine aynı donuyor, Garanti bitti ve televizyonun arıza ilerledi ve kendi kendine kapanıyor. Biz açıyoruz o kapanıyor. Az kaldı balkondan aşağı fırlatmaya

Mikail sonuçtan hiç memnun değil

Mikail
26 Kasım 2023 22:29
vestel-58ua9600-58-inc-4k-android-tv-kendi-kendine-kapanma-sorunu-7.mp4
vestel-58ua9600-58-inc-4k-android-tv-kendi-kendine-kapanma-sorunu-6.jpg
vestel-58ua9600-58-inc-4k-android-tv-kendi-kendine-kapanma-sorunu-5.jpg
Hatice sonuçtan çok memnun

Hatice
20 Kasım 2024 01:10
"Destek hattındaki arkadaş çok yardımcı oldu, sorunun çözümü için gerçekten uğraştı çok memnun kaldım teşekkürler."
Aysu sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 00:23
Vestel Kategorileri