TurkNet Kampanya Koşullarında Taksit Seçeneği Var Deyip Taksit Yapılmadı.

Birgül
08 Eylül 2023 10:21

TurkNet'ten peşin ödeme fırsatı adı altında kampanya başlattılar ve kampanya dahilinde Maksimum Kredi kartına 6 taksit fırsatı olarak kampanyayı benimle paylaştılar. Bende İş Bankası maksimum kredi kartına bana gönderilen mesaj üzerine 6 taksit yapabileceğimi düşünerek bütün bilgileri girdim. Fakat tek çekimde aldılar. Müşteri Hizmetlerini arayıp ödememi iptal etmelerini cayma hakkımı kullanmak istediğimi söyledim. Müşteri hizmetleri ödemeyi iptal edemeyeceklerini yapmış olduğum ödememi sadece aboneliğimi iptal ettiğimde geri alabileceğimi söylediler. Bunun üzerine TurkNet tarafından özür maili geldi. Hata bizden kaynaklanmıştır hemen telafi edelim şeklinde bir mail ardından müşteri hizmetleri aradı ve mailden çok farklı bir şekilde parayı iade edemeyeceklerini aboneliğimin iptali için işlem yapacaklarını söyleyip bir anda aboneliğimi iptal ettiler ve beni internetsiz bırakıp mağdur ettiler. Ödediğim ücretimin ne zaman geri iade edeceklerini de tam söylemiyorlar. TurkNet yanıltıcı bilgi verip beni mağdur etti. TurkNet tarafından bana gönderilen mesaja paylaşıyorum.

Değerli TurkNet'li, binlerce TurkNet'li 12 aylık peşin ödeme ile fiyat değişikliklerinden etkilenmemek için kampanyaya katıldı bile! Şimdi sıra sizde! Hemen kampanyaya katılın, fiyatınızı sabitleyerek indirimli şekilde internetinizi kullanmanın tadını çıkarın. Üstelik tek çekim ya da 6 taksit imkânıyla! Detaylar için: https://turk.net/12ay B001

Yanlışlıkla Tek Çekim Yapılan Ödemenin İptali İçin Destek Alınamıyor

Furkan
31 Temmuz 2025 14:06
Alican sonuçtan hiç memnun değil

Kampanya Son Gününde Ödeme Yapılamadı, Fazladan Ücret Alındı

kampanya-son-gununde-odeme-yapilamadi-fazladan-ucret-alindi-5.jpg
kampanya-son-gununde-odeme-yapilamadi-fazladan-ucret-alindi-4.jpg
kampanya-son-gununde-odeme-yapilamadi-fazladan-ucret-alindi-2.jpg
kampanya-son-gununde-odeme-yapilamadi-fazladan-ucret-alindi-1.jpg
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2023 11:26
Resul sonuçtan hiç memnun değil

Resul
21 Aralık 2024 22:04