TurkNet Haksız Modem Ücreti Ve Yetersiz Bilgilendirme

TurkNet Haksız Modem Ücreti Ve Yetersiz Bilgilendirme
09 Ekim 2024 12:58

TurkNet'ten Aralık 2022 tarihinden itibaren internet hizmeti almaktayım. Bu tarihten Haziran 2024 tarihine kadar onların bağladığı Türk Telekom'a ait modemi kullandım. Temmuz 2024 tarihinde onlar kendi modemlerine geçiş yaptılar. Bağlantı için geldiklerinde eski modemi ilk aldığım şekilde kutulayıp bağlantı için gelen beyefendiye teslim ettim. Ancak teslimin bu şekilde olmadığı, TurkNet'ten gelecek kişilere modemi teslim edeceğim bildirildi. Ekim 2024 tarihinde tarifeme 2000₺ modem kullanım ücreti yansıtılmış durumda. Bunun açıklaması olarak Temmuz 18'de attıkları, benim okumadığım küçük bir mesajı delil olarak gösterip rayiç bedel olarak hak iddia etmekteler. Şu an modem evimde ilk aldığım şekilde durmakta. Ben size modeminizi vereyim dediğimde ise 'Hayır, biz size mesaj attık' şeklinde yanıt vermekteler.
Bugüne kadar hizmet aldığım hiçbir firmadan bu kadar haksızlığa uğramadım. Bir modem için 2000₺ ücret belirleyip bunun için attıkları 40 takla takdire şayan. Müşterisini düşünen bir firma arayıp bilgilendirmeyi yapardı. Buradan kendilerini tenkit ediyorum. Aboneliğimi en kısa zamanda sonlandıracağımı bildiriyorum.

11 Ekim 2024 09:19

Ayrıca sağ olsun TurkNet benim yıl başında ödediğim sabit 12 aylık ücreti bu modem ücretinden düşmüş. İnternetsiz kalmış oldum kendilerini tebrik ediyorum

Mevlevi sonuçtan çok memnun

Mevlevi
26 Kasım 2024 10:09
"Sorun düzelmesi için illa şikayet var a mı şikayet etmek mi lazım dı?"

Tuğçe
05 Mart 2025 23:53