Engin sonuçtan memnun değil

01 Ağustos 2024 00:31

Turkcell arama yönlendirme no 0539********27 numarayı devre dışı bırakamıyorum. Yetkililere sesleniyorum, ayarlamadığım bu numaranın devre dışı bırakılmasını istiyorum. Telefon ayarlarından da devre dışı bırakılamıyor. Hangi yetkili bakıyorsa lütfen bu yönlendirmemin iptalini rica ediyorum.
Engin Başa

Engin
Engin
01 Ağustos 2024 01:06

Turkcell in bana verdiği CV ektedir. Ama yine olmadı

01 Ağustos 2024 07:10 (Şikayetten 6 saat sonra)

01 Ağustos 2024 08:41

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletişimde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Turkcell ailesi olarak size tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Her noktada memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. Hattınızdaki tüm yönlendirmeleri iptal etmek için ##002# tuşlayıp ardından arama tuşuna basmanız yeterlidir. Dilerseniz Turkcell uygulaması "Ayarlarım"-"Çağrı Ayarlarım" bölümünden de iptal edebilirsiniz. Eğer hattınızda 5397571027 numarasına yapılmış bir yönlendirme bulunuyorsa, bu yönlendirme abonelikle yapılmayan sistemden tanımlanan bir yönlendirmedir. Hattınız meşgul, kapalı veya cevap vermeme durumlarında bu numaraya yönlendirilir. Bu yönlendirme ücret alınan bir yönlendirme değildir ve iptal edilememektedir. Bilgi güvenliği, Turkcell tarafından son derece önem verilen bir konudur. Bilgileriniz, kesinlikle 3. şahıslar ile paylaşılmamaktadır. Yönlendir servisi hakkında detaylı bilgiye https://www.turkcell.com.tr/servisler/yonlendir bağlantısından ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Bekir
Bekir

Benzer bir durumu ben de yaşıyorum ama maalesef çözemiyorum. Telefonla konuşurken başka arayan numaraları hiçbir şekilde göremiyorum ve bu canımı çok sıkıyor

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Hattım 05397571027 No'ya Yönlendirilmiş Silinmiyor İpt Edilmiyor.

Hatice
16 Haziran 2024 22:12
Turkcell Hattım 05397571027 No'ya Yönlendirilmiş Silinmiyor İpt Edilmiyor.
Sevket sonuçtan çok memnun

Sevket