Büşra
30 Ekim 2024 23:28

Trendyol'dan yaklaşık 1000 TL'ye iki ürün aldım: Biri La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+ ve diğeri L'Oréal Paris Telescopic maskara. Elvays Kozmetik isimli satıcı bana ürünlerin sahtesini gönderdi. Kremin orijinal kutusu ve kabı farklı, son kullanma tarihi yok. Orijinalim diye bağırıyor. Yine maskara orijinal ürünle kabı arasında bariz renk farkı ve üretim farkı var, koruyucu bandı yok, açık ürün gönderilmiş. Trendyol asistana yazıyorum, 'satıcılarımız orijinallik testinden geçiyor' diyor. Ürün sahte diyorum, 'iade kodu oluşturalım' diyor; ben zaten iade kodunu kendim oluşturabiliyorum. Trendyol'dan beklentim sahte ürüne karşı azıcık duyarlılıktı ancak bunu bile başaramadılar. Neyse, satıcı profilini görüntülemek istediğimde böyle bir satıcıya da ulaşamadım. Profili yok. Ürüne ait fatura istedim. Fatura yok. 7 gün içinde bana iletilecekmiş. Sahte ürün diye ürün değerlendirmesi yapıyorum; 'alakasız görsel eklediniz' gibi bir bahane ile yorumum yayınlanmıyor. Velhasıl kelam, orijinal ürünü kullanmasam sahtesini orijinal zannedip kullanacağım. İade işlemim yapılırsa yorumu güncelleyeceğim.

Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
31 Ekim 2024 15:37
Trendyol'da Sahte Ürün Skandalı
Trendyol'da Sahte Ürün Skandalı

Trendyol'dan Sahte Krem Şoku: Sağlığım Tehlikeye Girdi, Mağduriyetim Giderilsin!

05 Eylül 2025 18:59
trendyoldan-sahte-krem-soku-sagligim-tehlikeye-girdi-magduriyetim-giderilsin-2.jpg
trendyoldan-sahte-krem-soku-sagligim-tehlikeye-girdi-magduriyetim-giderilsin-1.jpg
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Çağla
07 Mayıs 2025 16:05
Ecem sonuçtan çok memnun

17 Ocak 2025 00:39
"Teşekkürler"
Sevcan sonuçtan hiç memnun değil

Sevcan
18 Ağustos 2024 08:28