Rıdvan sonucu yetersiz buldu

Trendyol Missha Firmasından Alınan Ürün

Trendyol Missha Firmasından Alınan Ürün
Rıdvan
02 Eylül 2024 10:25

Missha Türkiye firmasından 31 Ağustos Cumartesi günü kargomu öğlen saatlerinde teslim aldım. Kargomu aldıktan sonra açtığımda ürünlerden bir tanesinin ağzı açık bir şekilde geldiğini gördüm. Bunu görür görmez direkt satıcı firmayla görüştüm fakat satıcı firma olan Missha hatanın kendilerinden kaynaklandığını kabul etmediler. Kabul etmedikleri gibi de yardımcı olmak adına hiçbir zahmette bulunmadılar. Hatta bu hatanın bende olduğunu ima ederek konuştular, yani bunu benim uydurduğuma dair imada ve ithamda bulundular. Aldığım ürünün fiyatı çok pahalı değildir. Yani geri iade etmek için hiçbir sebebim yoktur. Böyle bir imada bulunmanın bana da bir artısı yoktur. Böyle bir firmanın Trendyol gibi güvenilir bir siteden satış yapması, Trendyol'un güvenilirliğine zarar vermektedir. Her ne olursa olsun firma müşteri memnuniyeti için var olmalı. Müşterinin hatası dahi olsa bu hatayı güzel bir dille, anlaşılır bir ifadeyle söylemelidir. Ben aldığım hatalı üründen dolayı hem bu firmayı hem de Trendyol sitesini sorumlu tutuyorum.

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
12 Mayıs 2024 23:53
Trendyol Eksik Ürün Gönderimi
Eren sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 17:44
Trendyol'da Haksız İade İşlemi Ve Mağduriyet

13 Eylül 2023 00:40

Tarık
16 Mayıs 2024 13:16
Trendyol'un Kargo Ve Satıcı İle Arasındaki Görevi?

23 Ocak 2024 12:21
Trendyol Mi Store İftira Hakaret Kabul Edilmeyen İade