Trendyol Katalog Ürün Ekleme

Muammer
24 Aralık 2023 22:45

Bu uygulamayı tamamen yanlış buluyorum. Bizim çektiğimiz zahmeti başkasına zahmetsizce veriliyor. O kadar ürün fotoğraflarıyla uğraş, müşteri memnuniyeti yakalamak için çaba göster, ürünlere yorum almak için uğraş, mağaza takipçisi oluşturmaya çalış ve en önemlisi Trendyol'a reklam ver, buraya para harca, ön plana çıkalım diye çabalayalım ve biri çıkıp gelsin, bizim bütün çalışmalarımızın üstüne konarak 'rekabet ortamı' diyerek bizim linkimizi ya da başka satıcıların linkini kullanarak satış yapsın; bu kabul edilebilir bir durum değil ve etik de değil. Ayrıca, aynı ürünü başka satıcıların linklerini kullanarak aldığı linkteki o satıcıdan daha düşük bir fiyata, diyelim ki 750 TL'ye satsın, sonra aynı ürünü diğer aldığı linkten satıcının fiyatından daha yüksek, 900 TL'ye satsın. Bu 750 TL ve 900 TL fiyatlar, o satıcı için aynı ürün için geçerli. Bir satıcı, başkalarının linklerini kullanarak nasıl oluyor da aynı ürünü farklı fiyatlara satabiliyor? Trendyol, buna neden göz yumuyor? Trendyol'un, yani sizin amacınız, sözde rekabet ortamı adı altında ürünler satılsın da, nasıl satılırsa satılsın, size komisyon gelsin düşüncesiyle yapıldığı açık. Bu kadar düşülmemeli diye düşünüyorum. Bu yanlıştan dönülmesini umut ediyorum.

Ekusan
12 Haziran 2023 18:18
Trendyol Satışta Uygulanan Kısıtlamanın Olumsuzluk Zinciri!

Melisa
05 Mayıs 2025 21:17

Trendyol Koleksiyon Görüntülenmesi Hakkında

24 Aralık 2023 14:54
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 18:28

06 Mayıs 2025 15:02