Trendyol E-TİCARET, Electrovitrin, Markareyon, Dsm Grup Şikayetçiyim

05 Haziran 2024 23:57

Trendyol ve satıcı firmalarından şikayetçiyim.
Trendyol internet üzerinden Electrovitrin satıcısından Sipariş no: 9096841301, sipariş tarihi: 08.03.2024 Hoover hle C10 dg-17, 10 kg NFC bağlantılı kurutma makinesi satın aldım. Servis gelerek gerekli bağlantıları ve sadece nasıl çalıştırmam gerektiğini anlatıp gittiler. Kendim yıkanmış çamaşırlarımı kurutmak üzere olması gereken ayarda çalıştırdım. Kurutma bitiminde olması gereken kurulukta çamaşırlar çıkmadı ve Programdaki süre 2 saat ve dijital ekranda yarım saat sonra süre 10 dakikayı göstermektedir. Süreyi doğru göstermiyor ve sürekli ben kapatana kadar çalıştı. Buradaki toplam süre 3 saati aşmıştır. Digital ekranı ayarlamak için kullandığımız tuşlara çok sert basılıyor ve takılıyor. Sonrasında internet üzerinden geri iade talebinde bulundum. Markareyon dan yetkili biri arayarak servis raporunu almamız gerektiğini bildirdi. Servisi aradım gelen yetkiliye yaşadığım sorunu anlatmama rağmen servis raporuna ''müşteri memnun kalmadığı için ürün iadesini istemektedir'' ifadesini yazmışlardır. Bunun üzerine Markareyon firması gelip gerekli incelemeleri yapacaklarını söyleyerek kurutma makinesi 16.04.2024 tarihinde evden teslim alındı. Bu esnada ürünü hazırlarken, çamaşır ve kurutma arasındaki bağlantı aparatında makine ayağına denk gelen yuvaya karton parçası koyarak vidalamış ve (Candy Hoover Eurosia ev gereçleri san. Tic. A. Ş.) eksik parçanın (bağlantı aparatına denk gelen ayak) olduğunu bana bildirmeyip çözüm üretmiş sayın yetkili... 29.04. 2024 tarihinde kurutma makinesini inceledik teknik servis (dsm Grup danışmanlık iletişim satış tic. A. Ş.) bir sorun olmadığını söyleyerek kurutma makinesini bırakıp gittiler. Bizim evde ambalajlayıp yolladığımız gibi aynen ve eksik parça (bağlantı aparatına denk gelen ayak) bile takılmadan teslim edilmiştir. Burada yaşadığım soruna karşılık bir çözüm bulunmamıştır. Gerekli servis noktalarını aradığım halde telefona cevap vermedikleri gibi geri dönüşte yapmıyorlar. Mağduriyetimin giderilmesi ve aşağıda belirttiğim servis noktalarından şikayetçi olduğumu belirtmek ve kurutma makinesinin iadesini talep etmekteyim.
Trendyol e ticaret, Markareyon, Candy Hoover Eurosia ev gereçleri san. Tic. A. Ş, dsm Grup danışmanlık iletişim satış tic a. Ş firmalarında şikayetçiyim.
Kolay gelsin.

Selen sonuçtan hiç memnun değil

Teslim Edilmeyen Ürün Ve İade Sorunu: Trendyol'da Mağduriyet Yaşıyorum

18 Eylül 2025 12:00

22 Ocak 2024 13:03
trendyol-saticilarla-musteri-arasindaki-sorunu-cozume-ulastiramiyor-4.pdf
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 00:54

13 Temmuz 2025 22:45